• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Galatasaray'dan Dany Nounkeu'ye A2 resti

Galatasaray'dan Dany Nounkeu'ye A2 resti
Prandelli’nin kadroda düşünmediği Kamerunlu stoperin 2.4 milyon Euro istemesi üzerine sinirler gerildi.

Oyuncunun bu restini gören sarı kırmızılı yetkililer, “O halde iki yıl boyunca A2 takımında idman yapmaya devam edersin” yanıtını verdi.

Dany’nin rest kokan rahat tavrına Galatasaray aynı sertlikte yanıt verdi... Casera Prandelli’nin kadroda düşünmediği Kamerunlu stoperin 2 yıllık kontratını öne sürüp yaptığı çıkış sinirleri gerdi. Kadro dışı bırakılan ve 23 gündür A2 takımı ile antrenmanlara çıkan Dany ile geçtiğimiz hafta Florya’da bir görüşme yapıldı. Başkan Ünal Aysal ve yönetimin talimatı ile önceliğini kadro dışı bıraktığı 8 futbolcunun gönderilmesi konusuna veren Galatasaray, Dany’den hiç beklemediği bir çıkış gördü. Florya’da görüşmek için çağrılan Dany’e sarı kırmızılı yetkililer, “Hoca seni önümüzdeki sezon takımda düşünmüyor. Önümüzdeki hafta menajerlerini çağıralım ve görüşelim” diyerek Kamerunlu stoperden bir anlamda kendisine başka bir kulüp bulması tebliğ edildi.

 



‘HALİ HAZIRDA 10 YABANCI VAR’

DANY, “Menajerlerime gerek yok. Ortada çözülecek bir konuda yok. Galatasaray ile 2 yıllık kontratım var. Verin 2 yıllık paramı gideyim. Çözüm gayet net” dedi. Kısaca Kadro dışı kalan Kamerunlu, Galatasaray ile olan 2 yıllık kontratını kullanarak, sarı kırmızılı kulüpten ayrılmak için 2015-2016 sezonu sonuna kadar olan 2.4 milyon Euro tutarındaki parayı talep etti.

Dany’nin bu çıkışına ise Galatasaray Kulübü idarecileri aynı sertlikte reaksiyon verdi ve “Peki o zaman 2 yıl boyunca sen de A2 takımında idman yapmaya devam edersin. Bizde aydan aya senin paranı öderiz o halde” yanıtı verildi. Şu anda 10 lejyoner futbolcusu ile yabancı kontenjanı dolu olan G.Saray’ın bulunduğu tablonun da etkisi ile kadro dışı kalan Dany, ayrılık için 2 yıllık kontratını öne sürünce Florya’da işte bu olay yaşandı.
Ancak G.Saraylı yöneticilerin ilerleyen günlerde futbolcunun menajerleri ile görüşüp bu konuya çözüm üretmesi bekleniyor.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim