• BIST 9524.59
  • Altın 2508.202
  • Dolar 32.5994
  • Euro 34.7296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Galatasaray’da Parola ’Mutlak Galibiyet’

Galatasaray’da Parola ’Mutlak Galibiyet’
Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Zirve yarışından uzak kalan sarı-kırmızılılar, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 15 haftasında topladığı 26 puanla zirve yarışından 9 puan geride kalan Galatasaray, 16. hafta mücadelesinde iki puan önünde yer alan Akhisar Belediyespor'u ağırlıyor. Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan müsabakayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

GALATASARAY'A 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı takımda bir süredir sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Jason Denayer'in yanı sıra Beşiktaş derbisinde sakatlanan Burak Yılmaz ve kart cezalısı Selçuk İnan, Akhisar Belediyespor'a karşı forma giyemiyor.

TARIK ÇAMDAL SÜRPRİZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sağ bek mevkiinde Sabri Sarıoğlu yerine Tarık Çamdal'ı görevlendirdi. Bu sezon ligin 14. haftasındaki Bursaspor ve geçtiğimiz hafta da Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan Tarık, ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu. Bu sezon Hamza Hamzaoğlu döneminde forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, en son geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan Çaykur Rizespor müsabakasında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, sahaya şu 11'i sürdü:

"Muslera, Tarık, Semih, Hakan, Olcan, Chedjou, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut.

Yedekler: "Jem, Jose, Sinan, Koray, Sabri, Emre."

6 OYUNCU SINIRDA

Galatasaray'da 3'er sarı kartları bulunan Sabri Sarıoğlu, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou ve Olcan Adın, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kart görmeleri halinde ligin 17. haftasında oynanacak Kayserispor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

AKHİSAR'DA TEK EKSİK DOUGLAO

Konuk ekip Akhisar Belediyespor'da ise sakat oyuncu bulunmazken, geride kalan haftalarda 8 sarı kart gören Brezilyalı defans oyuncusu Douglao cezası sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemiyor.

TARAFTARLAR SADECE MUSLERA'YI ÇAĞIRDI

Her karşılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribüne çağırarak "yumruk şov" yaptıran Galatasaraylı taraftarlar, kupada oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında olduğu gibi yine tepki amaçlı sarı-kırmızılı oyuncuları tribüne çağırmadı. Kale arkasında bulunan taraftarlar, sadece Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya yönelik tezahüratlarda bulunurken, diğer oyunculara tezahüratlarda bulunmamaları dikkat çekti.

DÜDÜK DENİZ ATEŞ BİTNEL'DE

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Süleyman Özay olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim