• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Galatasaray'da alarm!

Galatasaray'da alarm!
Galatasaray'da Gaziantep sınavı öncesi tam 9 futbolcu birden ceza sınırında bulunuyor. Aralarında Muslera, Melo, Chedjou ve Telles gibi kritik isimlerin de yer aldığı bu oyunculardan kart gören olursa, haftaya Akhisar'da forma giyemeyecek.

Cim Bom’da Gaziantep maçı öncesi kart alarmı... Sarı-Kırmızılı ekibin tam 9 futbolcusu, kritik mücadele öncesinde ceza sınırında yer alıyor. Sınırdaki oyuncular listesi şöyle: Felipe Melo, Olcan Adın, Muslera, Semih Kaya, Chedjou, Yekta, Umut, Hamit ve Telles... Bu isimlerden Hamit, sakatlığı nedeniyle kadroda yok. Olcan, Semih, Yekta ve Umut’un da kulübede oturması bekleniyor. Ancak diğer futbolcular için ciddi bir tehlike var. Galatasaray haftaya Akhisar Belediye deplasmanına çıkacak. Ligde son viraja girilirken hiçbir oyuncusundan yoksun kalmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar’da, futbolculara uyarı üstüne uyarı geliyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, gereksiz yere kart görmemeleri konusunda dünkü idmanda öğrencilerini sık sık ikaz etti.

Gaziantep’te de sıkıntı var

Konuk ekip Gaziantepspor’da da Elyasa, Şenol Can, Erden Şen, Joao Vitor ceza sınırında bulunuyor. Kırmızı-Siyahlılar, gelecek haftaki lig mücadelesinde Gençlerbirliği’ni konuk edecek.

Şimdi gözler Muslera’da

Süper Lig’de çıktığı son 10 maçta kalesini gole kapatamayan Muslera, şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor. Gaziantepspor maçını gol yemeden tamamlamak isteyen Uruguaylı file bekçisi, takım arkadaşlarından dikkatli olmalarını istedi. Yediği gol sayısı bakımından Galatasaray’daki en kötü sezonunu geçiren Muslera, kötü gidişi bitirmek için, Taffarel’le özel çalışmalar yaptı.

Savunmacılar özel çalıştı

Gol yeme sorununu kökünden çözmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine hafta boyunca özel çalışmalar yaptırdı. Her idmanda en az 25 dakika bu konu üzerine eğilen Hamza hoca, kesinlikle hata istemiyor. Sezon sonunda ise yapılacak transferlerle birlikte defans hattının tamamen değiştirilmesi planlanıyor.

Chedjou için sıkıntı yok

Hafta içinde bir idmanı yarım bırakıp, diğerine de katılmayan Chedjou’nun, dün itibariyle kendini çok iyi hissettiği öğrenildi. Antrenman sırasında yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi altına alınan Kamerunlu savunmacı, Gaziantepspor mücadelesine ilk 11’de başlayacak.

Hamit Altıntop tribünde

Trabzon deplasmanında sakatlanınca ilk yarıda sahayı terk eden ve tedavisine başlanan Hamit Altıntop, Gaziantep maçını da es geçiyor. Doktorların iyileştirmek için yoğun mesai harcadığı Hamit Altıntop’un, Akhisar deplasmanına yetişmesi planlanıyor, ancak ilk 11’de başlaması çok zor görünüyor.

Umut Bulut ikinci yarıda

Geçen haftaki Trabzon deplasmanında performansıyla hayal kırıklığı yaratan Umut Bulut, bugün kulübede oturacak. Hamza hocanın, skorun gidişatına göre tecrübeli futbolcuyu ikinci yarıda oyuna sürmesi bekleniyor. İlk 11’de oynayacak olan Burak Yılmaz’ın 90 dakikayı bitirememe ihtimali yüksek olduğundan, Umut’un ileri uçta koz olarak tutulacağı belirlendi.

Etiketler:
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim