• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray'a taraftar protestosu!

Galatasaray'a taraftar protestosu!
Trabzon Havalimanı'ndaki bir grup Trabzonspor taraftarı, Galatasaray kafilesine "Burası Trabzon, Beyoğlu değil" sloganı atarak tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Galatasaray, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'a geldi.

Özel uçakla saat 19:30 sıralarında Trabzon Havalimanı'na inen kafilede Başkan Dursun Özbek, eski Başkan Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra şu futbolcular yer aldı:

Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Sinan Gümüş ve Goran Pandev.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Sneijder, Muslera, Burak, Selçuk, Chedjou ve Melo gibi yıldız oyuncularını Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almadı.

Abdurrahim Albayrak direksiyona geçti

Trabzon Havalimanı'nda futbolcuların bindiği otobüsün şoför koltuğuna oturan Abdürrahim Albayrak, bir süre gazetecilere poz verdi. Albayrak, daha sonra yerini otobüsün şoförüne bıraktı. Galatasaray'ı karşılamaya gelen bir grup sarı-kırmızılı taraftar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile fotoğraf çektirdi.

"Burası Trabzon, Beyoğlu değil"

Bu arada havalimanındaki bir grup Trabzonspor taraftarı ise, "Burası Trabzon, Beyoğlu değil" sloganı attı. Galatasaray kafilesi daha sonra Trabzon'da konaklayacağı otele geçti. Sarı-kırmızılılar, yarın sabah saatlerinde Rize'ye hareket edecek ve saat 13:00'de ligin son maçını oynadıktan sonra Trabzon üzerinden İstanbul'a dönecek.

Rize yolculuğu öncesi 4. yıldız kutlaması

Deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, yolculuk öncesi havalimanında 4. yıldız kutlaması yaptı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve eski yöneticiler Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak'ı aynı masada gören yetkililer, 4. yıldız pastasını servis etti. Pastayı birlikte üfleyen dörtlü, objektiflere zafer pozu verdi. "Bu masa kader masası" diyen Albayrak, "Her deplasman öncesi Ali ağabey ve Hamza hoca ile birlikte burada maç kritiği yaptık" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim