• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Galatasaray'a 13 milyon Avroluk müthiş teklif!

Galatasaray'a 13 milyon Avroluk müthiş teklif!
Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor.

İngiliz basını, Primier Lig ekibi Tottenham’ın sarı-kırmızılı ekibin yıldızı Wesley Sneijder’ın peşinde olduğunu iddia etti. 

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran sarı-kırmızılılar Türkiye Kupası’ndaki Eskişehirspor finaline odaklanırken, İngiliz basını Galatasaray hakkında çok önemli bir transfer açıklamasında bulundu.

Galatasaraylı taraftarları üzeceğe benzeyen bu haberin kahramanlarından bir tanesi de eskİ bir Galatasaraylı.

Listenin başında Galatasaray’ın yıldızı var

Villas Boas’ın takımdan ayrılmasıyla yola Tim Sherwood’la devam eden Tottenham’da sezon sonu göreve getirilmek istenen Frank De Boer, İngiliz basınına göre ilk olarak Wesley Sneijder’i istiyor. Önceki günlerde Totteham kulübü tarafından Frank de Boer ismi yalanlasa da Hollandalı teknik adamın takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hatta Frank de Boer’un yeni sezon için planlamalarda bulunduğu belirtilirken İngiliz basını, başarılı teknik adamın transfer listesini de belirlediğini aktardı.

13 milyon avro

Ayrıca İngiliz basınında Frank de Boer’un gelişiyle birlikte transfer hedeflerinin en başında yer alacak olan Sneijder’e Tottenham’ın 13 milyon avro ödemeye hazır olduğu belirtilirken Galatasaray’ın Hollandalı yıldız için 15 milyon avro isteyeceği iddia edildi.

Yeri doldurulamazsa satılmaz

Inter’den önceki sezonun devre arasında 7.5 milyon avro bonservis bedeliyle alınan Wesley Sneijder, Galatasaray’da bu sezon çok önemli bir performans gösterdi. 26 Süper Lig maçında 10 gol atıp 6 asist yapan yıldız oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde 2 gol, 1 asist, Türkiye Kupası’nda ise yine 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. Roberto Mancini’nin gelecek sezon takımı onun üzerine kurmak istemesinden dolayı transferin ancak Sneijder’in yerinin doldurulması şartıyla gerçekeleşebileceği aktarılıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim