• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray niye üzerine alındı?

Galatasaray niye üzerine alındı?
Uslu, “Kalecimiz Volkan koridorda açıkladı diye 4 maç müeyyide aldı. İki haftadır koridorlarda bir şeyler oluyor rakiplerimizde. Şu anda şaibeli konuşmalar var.

F.Bahçe -Beşiktaş maçının hemen akabinda FENERBAHÇE -F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu gündemi değiştirecek bir açıklayıcı bilgi verdi .

Uslu, Kasımpaşa– GALATASARAY maçının ikinci devresinin 11 dakika geç başlaması ve GALATASARAY -Başakşehir maçında TT Arena Stadı'nın koridorlarında yaşanan olaylara göndermede bulundu...

Ve Bir gün evvelki karşılaşmada (Kasımpaşa- GALATASARAY ) bir takım şeyler var. Devre arasında geç çıkmalar var!

Neden federasyon bu işlere karışmaz. Federasyon açıklasın bunları. Orada emniyet kameraları var. Biz bekliyoruz bunları.

Biz hak ve eşitlik istiyoruz. İstediğimiz bu” diye konuşmuştu...Uslu'nun bu açıklamalarına evvel GALATASARAY Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat akabinde da Asbaşkan Hamdi Yasaman cevap verdi.

Yarsuvat, Uslu'nun sözlerini “Saçma sapan iddialar” yanıtını verirken, Yasaman da FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin hakemleri etki altına almakta olduğunu belirtti .


“ Galatasaray cimbom NEDEN ÜZERİNE ALINDI”


Bu sözlerin ardından Uslu bir defa daha söz aldı ve can alıcı beyanatlar yaptı.
- GALATASARAY ne sebepten cevap verdi bilmiyorum.

Ama sözlerimin muhatabı onlar değil.
- Koridorda olay çıkınca ' Yalnızca Fenerbahçeli oyunculara müeyyide geliyor' dedim
- Aynı olaylarda değişik kararlar alınıyor, dedim. Bu sözlerimin muhatabı G.Saray Kulübü değil, Türkiye Futbol Federasyonu ya da kurullarıdır.


- Zira Türk Futbolunu yönetenler, karar alanlar ve adil olması gerekenler onlardır.
- TFF ya da kurulları Kasımpaşa- GALATASARAY maçının ikinci % 50'si ne sebepten 11 dakika geç başladığını açıklamalıdır.


- Bu 11 dakika hakem, gözlemci ya da temsilci raporlarında yer almış mıdır? 11 dakikalık gecikmenin nedeni nedir?


- Biz bunları sorduk ve yanıtını bekledik. Bu soruları G.Saray'a değil, TFF'ye sorduk. Ve bu sorunun yanıtını beklemek de hakkımız.


Başarılarımız konuşulmuyor


Diyer yandan Fenerbahçeli futbolcular başkaldırı etti. Beşiktaş'ı haklı bir biçimde yendiklerini ifade eden Meireles ve Kuyt, takımın sahadaki performansının değil sadece magazinsel hadiselerin konuşulmasından dolayı sıkıntılarını paylaştılar.

Çift şampiyonluk için çok fazla önemli bir maçı atlattıklarını ifade ederek, sevinçli nihayet için en çok büyük namzet olduklarını ifade ettiler.

Bu sebepten ötürü futbolun konuşulması gerekmekde olduğunu ifade eden iki oyuncu, sıkıntılarını dile getirdiler.


 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim