• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Galatasaray Kupada Kayıpsız

Galatasaray Kupada Kayıpsız
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. maçına çıkan Galatasaray, sahasında karşılaştığı Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. maçına çıkan Galatasaray, sahasında karşılaştığı Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 9'a çıkaran Aslan, liderlik koltuğuna oturdu.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda ilk maçında Akhisar Belediyespor'u Umut Bulut ve Bilal Kısa'nın golleriyle 2-1 mağlup eden Galatasaray, ikinci maçında Kastamonuspor'u ise deplasmanda Emre Çolak ve Umut Bulut'un golleriyle mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılı takım, üçüncü maçında ise bugün Türk Telekom Arena Stadyumu'nda İzmir ekibi Karşıyaka ile karşılaştı.

Rakibini Sinan Gümüş, Bilal Kısa ve Donk'un golleriyle 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, puanını 9'a çıkardı. Gruptaki ilk yenilgisini alan konuk ekip Karşıyaka ise 6 puanda kaldı. Kırmızı-yeşillilerin tek golünü Gökhan Gönük kaydetti.

DONK İLK MAÇINDA GOL SEVİNCİ YAŞADI

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan renklerine bağladığı Ryan Donk, Galatasaray forması ile ilk maçına çıktı. Sarı-kırmızı ekibin 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Hollandalı oyuncu, Karşıyaka karşılaşmasında ilk 11'de sahada yer aldı. Selçuk İnan ile birlikte ön libero mevkiinde görev alan Donk, karşılaşmanın 44. dakikasında skoru tayin eden golü kaydetti. 29 yaşındaki oyuncu, 90 dakika sahada kalırken, oynadığı oyunla alkış topladı

UMUT BULUT'A BÜYÜK TEPKİ

Karşılaşmanın 75. dakikasında Yasin Öztekin'in pasıyla ceza sahası içinde müsait pozisyonda topla buluşan Umut Bulut, topu boş kaleye gönderemedi. Auta giden şut sonrası tribünlerden büyük tepki alan Umut Bulut'a, "Umut dışarı" tezahüratları yapıldı. Pozisyonun ardından moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen golcü oyuncuyu, takım arkadaşları ve Karşıyakalı oyuncular teselli etmeye çalıştı.

KARŞIYAKA TARAFTARLARINDAN BÜYÜK DESTEK

Kendilerine ayrılan misafir tribünü tamamen dolduran Karşıyakalı taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Kırmızı-yeşilli taraftarlar, yenilgiye rağmen karşılaşma sonunda takımlarını alkışladı.

11 BİN 265 BİLETLİ SEYİRCİ İZLEDİ

Öte yandan Galatasaray'ın Karşıyaka'yı ağırladığı karşılaşmayı 11 bin 265 biletli seyircinin izlediği bildirildi.

E GRUBU'NDA SON DURUM

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda 3. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şöyle:

Akhisar Belediyespor 0 - 0 Kastamonuspor 1966

Galatasaray 3-1 Karşıyaka

1. Galatasaray (9 puan)

2. Karşıyaka (6 puan)

3. Kastamonuspor 1966 (1 puan)

4. Akhisar Belediyespor (1 puan)

Galatasaray Kupada Kayıpsız

Galatasaray Kupada Kayıpsız

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim