• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Galatasaray Karabükspor maçı ne zaman?

Ve Aslan kötü gidişe dur diyebilecek mi?Galatasaray Kardemir Karabükspor maçı saat kaçta? Galatasaray K. Karabük maçı hangi kanalda? Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.
Galatasaray, Süper Lig’in sekizinci haftasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki karşılaşma, 19 Ekim 2013 Cumartesi günü, saat 19.00’dan itibaren Lig TV’den naklen yayınlanacak.
 
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray sahasında Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Bu Mancini’nin Arena’daki ilk sınavı olacak.
 
Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Çoşkun yönetecek. Mücadeleyi aksam.com.tr'den canlı takip edebilirsiniz.
 
MUHTEMEL 11'LER 
 
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Hakan, Bruma, Selcuk, Melo, Senijder, Umut, Drogba.
Karabükspor: Waterman, Erdem, Mabiala, Sebastien, Uğur, Akpala, İlhan, Yiğit, Hakan, Pedersen, Lua Lua.
 
Stat: Türk Telekom Arena
Hakem: Mustafa İlker Çoşkun
Saat: 19.00
 
MANCINI İÇİN BİR İLK
 
Karşılaşma Roberto Mancini açısından da özel bir önem taşıyor. Çünkü ilk maçına Juventus, ikinci maçına Akhisar deplasmanında çıkan Mancinhi ilk kez Arena’da taraftarının önünde sınav verecek.G.Saray’da Melo ve Selçuk cezasını tamamladı, sağ arka adalesinde ağrısı olan Gökhan Zan’ın ise durumunun iyi olduğu bildirildi. Sarı-Kırmızılı takımda Hamit dışında önemli eksiklik bulunmuyor. Karabük’te ise Samba Sow cezalı., Ahmet İlhan Özek ise sakat.
 
MELO SELÇUK 11'DE BURAK KULÜBEDE
 
Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına milli takımdan dönen oyuncularıyla devam eden Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini kadroda değişiklik yapacak. Felipe Melo ve Selçuk İnan’ın cezasının sona ermesiyle ideal orta saha dizilişine dönecek olan Roberto Mancini bugünkü karşılaşmayla birlikte çıkışa geçeceklerinden emin... İtalyan teknik adamın Burak’ı yedeğe çekerek üzerindeki baskıyı azaltmayı hedeflediği belirtildi.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim