• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Galatasaray İkinci Yarıya Umutlu Başlamak İstiyor

Galatasaray İkinci Yarıya Umutlu Başlamak İstiyor
Ligin ilk yarısını zirvenin 11 puan gerisinde 3. sırada tamamlayan Galatasaray, ikinci yarının ilk maçında yarın sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı yarın oynanacak 4 karşılaşma ile start alıyor. İlk yarıda istediği sonuçları alamayan ve devreyi lider Beşiktaş'ın 11 puan gerisinde 3. sırada tamamlayan Galatasaray, yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak.

22. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları mücadele ile ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 21 karşılaşmada Galatasaray'ın 14 galibiyeti bulunurken, 3 karşılaşmada ise gülen taraf Sivasspor oldu. 4 mücadelede ise taraflar sahadan birer puan ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 43 kez fileleri havalandırırken, Medicana Sivasspor ise 23 kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Sivas'ta oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Sivasspor'un iki golünü de Aatif Chahechouhe kaydederken, Burak Yılmaz ve Lukas Podolski ise bu gollere karşılık vermişti.

GALATASARAY'DAN KADROYA 2 TAKVİYE

Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosuna iki oyuncuyu takviye etti. Kasımpaşa'nın Hollandalı orta saha oyuncusu Donk ile Norveç ekibi Molde'nin sol bek mevkiinde görev yapan 24 yaşındaki oyuncusu Linnes'i renklerine bağlayan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Mustafa Denizli, 3 oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını dile getirdi.

SNEIJDER VE BURAK YILMAZ İYİLEŞTİ

Sarı-kırmızılılarda sakatlıklarını atlatan Hollandalı yıldız Sneijder ve golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın yarınki mücadelede sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Yeni transferlerden Linnes'in ise Sivasspor müsabakasında forma giyemeyeceği bildirildi. Kasımpaşa'dan transfer edilen Donk ise Teknik Direktör Mustafa Denizli'den şans bulması halinde Sivasspor mücadelesinde sarı-kırmızılı takımdaki ilk lig maçına çıkmış olacak.

SİVASSPOR'DA 3 EKSİK

Konuk ekip Medicana Sivasspor'da ise sakatlığı bulunan John Boye ile sarı kart cezalıları Cicinho ile Yiğit İncedemir, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda, devre arasında transfer edilen Etzaz Hussain ve Joan Oumari'nin ise yarınki mücadelede ilk 11'de sahaya çıkmaları bekleniyor.

5 OYUNCUYU RENKLERİNE BAĞLADI

Okan Buruk idaresindeki Sivasspor, devre arasında kadrosuna 5 oyuncu takviyesi yaptı. Almanya 2. Lig ekibi Frankfurt'tan Lübnanlı Oumari, ABD ekibi Dallas'dan Uruguaylı golcü David Texeira, Akhisar Belediyespor'dan Hasan Kabze, Çin ekibi Tiajin Teda'dan Rumen orta saha Tanase ve Molde'den Norveçli Hussain'i renklerine bağlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci yarıda alt sıralardan kurtulmanın planlarını yapıyor.

DÜDÜK CÜNEYT ÇAKIR'DA

Türk Telekom Arena Stadyumu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim