• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Galatasaray, hocasız ve kaptansız Madrid'e uçtu

Galatasaray, hocasız ve kaptansız Madrid'e uçtu
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile yarın oynayacağı maç için bu sabah özel bir uçukla Madrid'e gitti.

Kafilede yeni teknik direktör Mustafa Denizli ve kart cezalısı kaptan Selçuk İnan yer almadı. 

Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop ile sakatlıktan yeni çıkan Lionel Carole kafilede yer almazken, Benfica maçında kart cezalısı durumuna düşen kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz Madrid'e götürülmedi. Yeni teknik direktör Mustafa Denizli ile Başkan Dursun Özbek' ise İstanbul'da kaldı. 

Öte yandan Galatasaraylı futbolculardan Sneijder X Ray cihazından geçtikleri sırada güvenlik görevlisi tarafından durduruldu. Sneijder'e telefonunu tekrar cihaza bırakması söylenirken, Yasin Öztekin'in ise güvenlik noktasından telefonuyla sorunsuz geçmesi gözlerden kaçmadı. Yasin, elindeki telefonu Sneijder'e gösterirken ikilinin gülüşmeleri dikkat çekti. 

CENK ERGÜN: TAKIM, DENİZLİ'Yİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR

Kafileye eşlik eden Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Madrid'e gitmeden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Yarın oynanacak Atletico Madrid maçı için Ergün, "Oyuncularımız işin ciddiyetinin farkında ve bilincinde gereken reaksiyonu göstereceklerine inanıyorum." dedi. 

'Takım Mustafa Denizli’yi nasıl karşıladı?' sorusuna ise Cenk Ergün, "Taffarel, bizim ailemizin bir parçası. geçiş döneminde elinden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyor. Dün sayın başkanımızın ve sayın Denizli'nin yaptığı açıklamadan sonra takımımız artık Madrid dönüşü, sayın Denizli ile birlikte geri kalan döneme başlamak için sabırsızlıkla bekliyor." diye cevap verdi. 

Son olarak Cenk Ergün sarı kırmızılı taraftarlara seslenerek, "Şimdi Madrid'de bütün taraftarlarımızdan karşılaşmanın sonuna kadar destek bekliyoruz. Biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi'nde UEFA kupalarında beklemekte olan bir maç cezamız var. Dolayısıyla bu müsabakada da taraftarlarımızın hareketi de bundan sonraki durumumuzu belirleyecek. Döndükten sonra da Kasımpaşa maçıyla beraber onlardan sonuna kadar destek bekliyoruz. Bu takım her zaman şampiyon olabilecek güçtedir." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın Atletico Madrid maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Jason Denayer, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Umut Bulut, Lukas Podolski, Sinan Gümüş."

Galatasaray, Atletico Madrid maçı öncesindeki son antrenmanını bu akşam karşılaşmanın gerçekleşeceği Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 19.30'da yapacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim