• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Galatasaray 'dur' dedi

Galatasaray 'dur' dedi
Teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından çıkışa geçen ve ligde oynadığı son 3 maçını kazanmayı başaran Medicana Sivasspor'un yükselişine Galatasaray 'dur' dedi. Sarı-kırmızılı ekip Sergen Yalçın'ın Sivassporu'nu 3-2 yendi.

 Spor Toto Süper Lig'de günün son maçında Galatasaray , Sergen Yalçın ile çıkışa geçen Medicana Sivasspor'a, Sivas 4 Eylül Stadı'nda konuk oldu. Teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından çıkışa geçen ve ligde oynadığı son 3 maçını kazanmayı başaran Medicana Sivasspor'un yükselişine Galatasaray 'dur' dedi.  Sivasspor 23 puanda kalırken, puanını 48'e çıkaran Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İLK YARI 1-1 BİTTİ

Sarı-kırmızılı ekip, Sergen Yalçın'ın Sivassporu'nu Yasin, Burak ve Telles'in golleriyle 3-2 yendi. Sivaspor'un gollerini ise Aatıf Chahechouhe ve İbrahim Akın attı. Maçın ilk yarısı Yasin ve Atıf Chahechouhe'nun golleriyle 1-1 bitti. İkinci yarıda kısmen daha etkili olan Galatasaray Burak Yılmaz ve oyuna sonradan giren Telles'in folleriyle üç puanı almayı başardı.

GALATASARAY'IN YEDİĞİ İLK GOL TARTIŞMA YARATTI 
Medicana Sivasspor'a beraberliğe getiren gol öncesi verilen faul kararı Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve futbolcular sert tepki gösterdi. 
Galatasaray'ın 'sakin' yapısıyla tanınan teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor maçında hakem Hüseyin Göçek ve yardımcılarının verdiği bazı kararlara çok sert tepki gösterdi. Hamzaoğlu'nu sinirlendiren pozisyon 38. dakikada yaşandı. Bu dakikada Sivassporlu Cicinho ile Olcan Adın'ın, Galatasaray ceza alanı yakınındaki mücadelesinde yardımcı hakem Orkun Aktaş faul kararı verdi. Karara çok sinirlenen Hamza Hamzaoğlu, hışımla kulübeden çıktı ve yardımcı hakemin olduğu bölgeye yürüdü ve eldivenlerini yere fırlattı. Sarı kırmızılıların 'faul yok' itirazları arasında kullanılan serbest atış sonrası Aatıf'ın gol atması, Hamzaoğlu'nu daha da sinirlendirdi. 
Eksi 11 derecelik soğuğa rağmen eldivenlerinin ardından üzerindeki montu da yere fırlatan Hamza Hamzaoğlu, faulü veren yardımcı hakem Orkun Aktaş'ın yanına doğru koşup kendisini alkışladı ve, "Ayıp, ayıp!" diye bağırdı. Hamzaoğlu ve futbolcuları, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından hakemlere uzun süre tepki gösterdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim