• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1
Galatasaray: Muslera, Lionel Carole, Koray Günter, Semih Kaya (Dk. 86 Tarık Çamdal), Martin Linnes, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa (Dk. 46 Umut Bulut), Selçuk...

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Hakemler: Barış Şimşek, Serdar Diyadin, Uygar Bebek

Galatasaray: Muslera, Lionel Carole, Koray Günter, Semih Kaya (Dk. 86 Tarık Çamdal), Martin Linnes, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa (Dk. 46 Umut Bulut), Selçuk İnan (Dk. 81 Rodriguez), Olcan Adın, Emre Çolak, Lukas Podolski

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Olivier Veigneau, Titi, Popov, Veysel Sarı, Andre Castro, Hakan Arslan (Dk. 81 Ferhat Kiraz), Oscar Scarione, Bengali Koita (Dk. 70 Tunay Torun), Del Valle (Dk. 70 Adem Büyük), Eren Derdiyok

Goller: Dk. 13 Bilal Kısa, Dk. 62 ve 90 Lukas Podolski, Dk. 70 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk. 29 Oscar Scarione (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 31 Lukas Podolski (Galatasaray), Dk. 57 Hakan Arslan, Dk. 75 Tunay Torun (Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13'de Bilal Kısa, 62 ve 90. dakikada Podolski ve 70. dakikada Selçuk İnan'dan geldi. Konuk ekibin tek golü ise 29. dakikada Oscar Scarione kaydetti.

62. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski ile 2-1 öne geçti. Selçuk İnan'ın sol kanattan ön direğe gönderdiği serbest vuruşta Bengali Koita ters bir kafa vuruşu yaptı ve top arka direkte Lukas Podolski'nin önünde kaldı. Podolski'de arka direkte boş pozisyonda şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 2-1.

70. dakikada Galatasaray Selçuk İnan'ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu ortasını arka direğe doğru yaptı. Bu noktada Umut Bulut topa istediği şekilde vuramadı ve top ceza sahası içi sol çaprazında Selçuk İnan'ın önünde kaldı. Selçuk topun kontrolünü sağladıktan sonra şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-1.

82. dakikada sol kanatta topla buluşan Olivier Veigneau ortasını kale ağzına doğru gönderdi. Bu noktada Fernando Muslera topu istediği gibi tokatlayamadı ve top Tunay Torun'un önünde kaldı. Tunay, altıpasın hemen sağında yakın mesafeden sert bir şut çekti ancak top kendi takım arkadaşından geri döndü.

90. dakikada Galatasaray, Lukas Podolski'nin golü ile skoru 4-1 yaptı. Sol kanatta topla buluşan Jose Rodriguez pasını penaltı noktasının gerisindeki Emre Çolak'a attı. Emre'de şık hareketle topu Lukas Podolski'nin önüne bıraktı. Lukas Podolski ceza yayının içi sağ çaprazından yerden düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi: 4-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 4-1 sona erdi.

Cihan

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim