• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0
Galatasaray: Fernando Muslera, Semih Kaya, Jason Denayer (Dk. 77 Koray Günter), Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan (Dk. 82 Bilal Kısa), Ryan Donk, Emre Çolak...

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Hakemler: Mete Kalkavan, Aleks Taşçıoğlu, Esat Sancaktar

Galatasaray: Fernando Muslera, Semih Kaya, Jason Denayer (Dk. 77 Koray Günter), Hakan Balta, Olcan Adın, Selçuk İnan (Dk. 82 Bilal Kısa), Ryan Donk, Emre Çolak (Dk. 62 Sabri Sarıoğlu), Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk (Dk. 80 Ozan Tufan), Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen (Dk. 71 Diego Ribas), Luis Nani, Robin van Persie (Dk. 66 Fernandao)

Sarı kartlar: Dk. 66 Yasin Öztekin, Dk. 78 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. haftasında oynanması gerekirken yaşanan terör olayları ve güvenlik gerekçesiyle ertelenen maçta Galatasaray ve Fenerbahçe golsüz berabere kaldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçı 37 bin 789 biletli seyirci izledi.

Zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanında golsüz berabere kalarak 2 puan daha kaybederken, Galatasaray ise 9 maçtır kazanamama geleneğini sürdürdü ve 10 maça çıkardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 61'e yükselterek ikinci sırada kalırken, lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı ise 5'e düştü. Galatasaray ise 41 puan ve averajla 6. sırada yer aldı.

47. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül'ün ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Volkan Şen yerden vurdu ancak kaleci Muslera gole izin vermedi.

51. dakikada savunmada Ryan Donk'un kaptırdığı topu çalan Josef De Souza bekletmeden pasını ceza sahası içi sol çaprazına hareketlenen Volkan Şen'e gönderdi. Topla buluşan Volkan, sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

70. dakikada Nani ile duvar pası yapan Volkan Şen sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve son çizgiye inmeden pasını altıpas içerisindeki arkadaşı Fernandao'ya göndermek istedi ancak savunma son anda araya girerek mutlak bir gol pozisyonunu önledi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca maç 0-0 berabere tamamlandı.

Cihan

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Galatasaray: 0 - Fenerbahçe: 0

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim