• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı
SAKARYA (İHA) – 2001 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit olan Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın...

SAKARYA (İHA) – 2001 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit olan Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında yoğun kar yağışına rağmen anma töreni düzenlendi.

Hendek Belediye Mezarlığında gerçekleşen anma törenine, Ali Gaffar Okkan'ın eşi Zerrin Okkan, kızı ve ablası, Sakarya Vali Yardımcısı Bekir Dıngırcı, emekli Eski Diyarbakır Valisi Cemil Serhatlı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, gaziler, polis memurları, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın yakın arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan anma töreninde Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın özgeçmişi okundu. Daha sonra kürsüye çıkan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, "Görevini kısa yapmasına rağmen Diyarbakır'da çok güzel bir izlenimler bırakmışlardır. Hendek ve Diyarbakır arasındaki gönül köprüsü de Şehit Ali Gaffar Okkan sayesinde kurulmuştur" dedi.

Sakara Vali Yardımcısı Bekir Dıngırcı ise yaptığı konuşmada, "Şehit Ali Gaffar Okkan sadece Hendek için bir değer değil, ülkemizin mümtaz şahsiyetlerinden bir tanesidir. Rahmetli Şehit Emniyet Müdürümüz, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve beraberliği için görev yaptığı yerlerde cansiperhane çalışarak görev yaptığı yerlerde halk ile bütünleşerek mümtaz hizmetlerde bulunmuştur. Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan ve beraberindeki memur arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle anıyor, mekanlarının cennet olmasını temenni ederek başta yakınları olmak üzere tüm milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarı başında Kuran-ı Kerim okundu. Yapılan dualar sonrasında başta yakınları olmak üzere çok sayıda katılımcı Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarına karanfil bırakmasının ardından program sona erdi.

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Gaffar Okkan Mezarı Başında Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim