• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

G.Saray'a gitmedim

G.Saray'a gitmedim
Beşiktaş'ın golcüsü Olcay Şahan, "Transfer döneminde G.Saray daha çok para teklif etti ama kabul etmedim ve Beşiktaş'ı seçtim" dedi. Ligin en iyi takımı olduklarını belirten Olcay "Şampiyon olacağımızı düşünmüyorum, bunu biliyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın istikrar abidesi isimlerinden biri olan Olcay Şahan, Lig TV'de siyah- beyazlıları mutlu edecek açıklamalarda bulundu. Olcay, Avrupa'da çok iyi performans sergilediklerini belirterek, "Arsenal ve Tottenham'a karşı oynadığımız futbolla, neler yapabileceğimizi kanıtladık. Avrupa Ligi'nde finale çıkabileceğimizi düşünüyorum. Süper Lig için daha da iddialı konuşayım; şampiyon olacağımızı düşünmüyorum, olacağımızı biliyorum! Çünkü Türkiye'nin en iyi ekibi bizde" diye konuştu.

OFF, YİNE Mİ OLİMPİYAT!
Son haftalarda çok gol kaçırdığını ifade eden Olcay şöyle devam etti: "Ben kanat oyuncusuyum, buna rağmen bir maçta 4-5 pozisyona girmem başarıdır. 20 golü bulabilmem zor ancak 15 golü bulurum. Ayrıca ben 6 gol atayım ama Beşiktaş kazansın! Taraftarımız bizi her yerde destekliyor, kamçılıyor. Fakat şu bir gerçek ki, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı sevmiyoruz. Oraya giderken bile 'Offf, yine mi Olimpiyat'a gidiyoruz' diyoruz."

G.SARAY ÇOK PARA VERDİ
Türkiye'ye transferinde G.Saray'ın kendisi için daha çok bonservis bedeli teklif ettiğini ama kendisinin Beşiktaş'ta forma giyme şansının yüksek olduğu için siyah-beyazlılardan gelen teklifi kabul ettiğini belirten Olcay şöyle devam etti: Kaiserslautern'e teşekkür ediyorum, yolumu kesmeden Beşiktaş'a gönderdiler. İyi ki de gelmişim. Takımda çok büyük bir kardeşlik var. Haziran'da düğünüm var, Kolbastı ve Ankara Havası oynayacağım.

DEMBA BA VE SOSA'NIN İSMİ YETER!
Olcay Şahan, yeni transferler Demba Ba ve Sosa'ya övgüler yağdırdı. İki oyuncunun performanslarının takıma özgüven getirdiğini belirten Olcay, "Onlarla, gücümüze geç kattık. Kerim, İsmail, Mustafa Pektemek. Herkes üzerine koyarak oynuyor. Bu da bizi rahatlattı" diye konuştu. Olcay, konuşurken içinden ne geliyorsa onu söylediğini belirterek, "Bana Elazığ maçında attığım golü sorduklarında, 'Müthiş sol ayağımla attım' dedim. Çok keyifliydim o anda ve kendimle dalga geçtim" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, Tomas Sivok'u da tebrik ederken; "Milli maçta bize karşı hayatının futbolunu oynadı. Ama hakkını yemeyelim, ligde de bizimle birlikte aynı performansı sergiliyor" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim