• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Futbolculara Büyük Sürpriz

Futbolculara Büyük Sürpriz
Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraş ile önemli bir karşılaşma oynayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'a, alt yapı sporcuları sürpriz yaptı.

Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraş ile önemli bir karşılaşma oynayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'a, alt yapı sporcuları sürpriz yaptı. Futbolcuların antrenman yaptığı saatte tesislere gelen alt yapı sporcuları, üzerinde "Yüreğinizle Oynayın Bizim İçin Savaşın" yazılı bir pankart açarken yaktıkları meşalelerle takıma destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de tesislere gelerek futbolculara moral verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un akşam antrenmanında futbolculara alt yapı sporcuları tarafından sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. Alt Yapı Koordinatörü İsmail Özer ve alt yapı hocaları ile birlikte organize edilen sürpriz ziyarette, A Takımın antrenmanına gelen sporcular yaktıkları meşaleler ve açtıkları pankartlarla futbolculara Kahramanmaraş maçı öncesinde moral verdi. Daha sonra antrenman sahasına inerek futbolcuların etrafını saran alt yapı sporcuları, hep birlikte galibiyet sözü aldı. Antrenmanı ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyeleriyle güzel sürprize eşlik etti. Daha sonra sporculara yönelik bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, Büyükşehir Belediyespor'un bir aile olduğunu belirterek, "Biz bu aile için, gençlerimiz için bugüne kadar üzerimize düşen görevi hep yerine getirdik. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Bugün üç bin beş yüz evladımız bu kulüp çatısı altında spor yapıyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda bu ülkeyi geleceğe taşıyacak olanlar da sizlersiniz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un şu an itibariyle istedikleri yerde olmadığına vurgu yapan Başkan Ergün, "Ancak ben futbolcu kardeşlerimizin bizleri utandırmayacaklarına inanıyorum. Hepsine güvenimiz tam. Biz dün neysek halen oyuz. Dün yanınızdaydık, bugünde yanınızdayız. Ama onlar şerefini kurtaracaklar. Bu kulübe inşallah kötü anılar yaşatmayacaklar. Çok daha iyi yerlere taşıyacaklar. Buna olan inancım fazlasıyla var. Dünde vardı, bugünde var, yarında olacak. Bu nedenle çok önemli kritik bir sürece girdik. Hiç panik yok. Kafalarda soru işareti yok. Hocamız, yönetimimiz ve şahsım bütün belediye imkânlarıyla yanınızdayız. Bunu unutmayın. Sizlere başarılar diliyorum. İnşallah layık olduğumuz sonuçları alacağız ve rahat bir nefes alacağız" diye konuştu.

"HEP BİRLİKTE PASTA KESİLDİ"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasının ardından futbolcular ve alt yapı sporcularıyla birlikte pasta kesti. Kendilerine hazırlanan güzel sürpriz nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve alt yapı sporcularına teşekkür eden Takım Kaptanı İlker Avcıbay, "Bugün bizlere güzel bir moral verdiniz. Her zaman yanımızda olduğunuzu gösterdiniz. İnşallah bizde sahada alacağımız güzel sonuçlarla bunun karşılığını vereceğiz" dedi.

Futbolculara Büyük Sürpriz

Futbolculara Büyük Sürpriz

Futbolculara Büyük Sürpriz

Futbolculara Büyük Sürpriz

Futbolculara Büyük Sürpriz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim