• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Futbolcular şampiyonluk kupasını Seyfi Dingil’e takdim etti

Futbolcular şampiyonluk kupasını Seyfi Dingil’e takdim etti
Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor'u 1-0 yenerek şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen İskenderun...

Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında Samandağ Spor'u 1-0 yenerek şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen İskenderun Belediye Spor futbol takımı şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Seyfi Dingil'e takdim etti.

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan İskenderun Belediye Spor Kulübü Futbol Takımı, hem desteklerinden dolayı teşekkür etmek ve hem de şampiyonluk kupasını takdim etmek üzere Başkan Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Bu şampiyonlukla İskenderunspor'un tohumlarının yeniden atıldığını belirten İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, "Dört yıldır sporun alt yapısına, gençlere, sporculara hep sahip çıktınız. Sizlere teşekkür ediyorum. Biz kupayı kazandık. Allah nasip ederse İskenderunspor'un ilk adımları sayenizde tekrar atılmış olacak. Bundan sonra takımımızı, İskenderun Belediyesi, işadamlarımız ve kentimizin ileri gelenleri ile hep birlikte hak ettiği yere taşımak istiyoruz" dedi.

İskenderun'un genç yetenekleri çıktıkları yolda başarıya ulaşmalarının kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Teknik Direktör Mehmet Kurt, "Yıllardan beri hep şunu söyledim; sportif anlamda İskenderun genç yeteneklerle dolu ve Türkiye'nin hiçbir il yâda ilçesi bu kadar genç yeteneği bir arada görmemiştir. Bu manada bizler İskenderun'un gençlerine uzun vadede yatırım yaptık. Çok şükür bunun karşılığını da aldık. Bileklerinin hakkıyla da şampiyon olduk" şeklinde konuştu.

Efsane İskenderunspor ruhunun, takımla birlikte yeniden canlanacağını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, "Uzun bir yolculuğun ilk adımını başarıyla tamamladınız. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Bir zamanlar efsane İskenderunspor vardı. O atmosferi kaybettik. Bütün Türkiye hala o İskenderunspor'u konuşuyor. 2014'de seçildik ve göreve geldik. İlk yaptığımız iş de Körfez Demirçelikspor'u almak istemek oldu. Yedi hafta boyunca uğraştık. Takımı 21 puandan 38 puana çıkardık. O zaman takımı vermediler. Nasip olmadı. Ama şimdi gençlerimize bakınca onlarla gurur duyuyorum. Bu gençler çok güzel bir mücadele verdiler. Bütün meselemiz kentimizin çocuklarını bir yerlere getirebilmektir. İskenderun bir futbolcu tarlası. Bu sebeple altyapıya önem veriyoruz. Merdivenleri yavaş yavaş çıkacağız. Önümüzde bir süreç var. Belediye olarak arkanızdayım. İş adamlarını da ziyaret ediyorum. Kent takıma sahip çıkmazsa, ben ferdi olarak yetemeyebilirim. Ben inanıyorum ki; takımımız BAL liginde de başarılı olacaktır. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarete futbolcuların yanı sıra, İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, Başkan Yardımcısı Muhsin Cerrahoğlu, Sportif Direktör Levent Erköse, Teknik Direktör Mehmet Kurt ve antrenör Zeyni Özdemir eşlik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim