• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Futbola ’Taraftarlar Kol Kola’ Desteği

Futbola ’Taraftarlar Kol Kola’ Desteği
Coca-Cola, Kol Kola kampanyası ile Spor Toto Süper Lig takımlarına sunduğu desteği sürdürüyor.

Coca-Cola, Kol Kola kampanyası ile Spor Toto Süper Lig takımlarına sunduğu desteği sürdürüyor.

22 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak Kol Kola kampanyası ile promosyonlu her üründen takımlara artık 1 TL destek sağlanacak. Kampanya için özel üretilen Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite kutu ve şişelerinin kapaklarında yer alan kodu, www.takiminlakolkola.com internet sitesi aracılığıyla ya da SMS ile gönderen taraftarlar takımlarına 1 TL katkı sunacak. Üstelik Spor Toto Süper Lig takımlarını destekleyen taraftarlar yapılacak çekilişle takımına özel hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.

Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alan Coca-Cola, milyonlarca taraftarla kol kola girerek dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Taraftarlar, Kol Kola kampanyası için özel üretilen Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta ve Sprite kutu ve şişelerindeki promosyon kodunu www.takiminlakolkola.com internet sitesi üzerinden ya da SMS yoluyla göndererek, takımlarına 1 TL destek olacak. Kampanyaya katılarak takımlarına destek olan taraftarlar aynı zamanda çekilişle takımına özel tişört, atkı, forma, top gibi çok sayıda hediye kazanma şansı da yakalayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, Kol Kola kampanyasıyla taraftarları futbol kulüpleriyle yeni bir model etrafında buluşturduklarını belirtti ve şunları söyledi:

"Coca-Cola uzun yıllardır Türk futbolunun en büyük destekçileri arasında yer alıyor. Türkiye Milli Futbol Takımı ve Coca-Cola Gelişim Ligleri'nin ana sponsoruyuz. Yaptığımız anlaşmalarla, Süper Lig takımlarının Resmi İçecek Sponsoru olarak Türk futboluna verdiğimiz desteği artırıyoruz. Kol Kola kampanyamızla "futbol, kol kola güzel" diyoruz ve taraftarları, takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Kol Kola kampanyamızla milyonlarca Coca-Cola şişesi taraftarlar sayesinde futbol kulüpleri için maddi desteğe dönüşebilecek".

22 Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak Kol Kola kampanyası süresince, kampanyaya katılan taraftarlar, promosyonlu 250 ve 330 mililitrelik kutu ile 1.5, 2 ve 2.5 litrelik şişelerin her biri ile takımlarına 1'er TL katkı sağlayacak. Kampanyaya katılarak takımlarına destek olan taraftarlar aynı zamanda çekilişe katılarak, tişört, atkı, forma, top gibi çok sayıda hediye kazanma şansı da yakalayacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim