• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Fuhuş Yaptıran Kadına Suçüstü

Fuhuş Yaptıran Kadına Suçüstü
Adana'da bir kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülen kadın suçüstü yakalandı.

Adana'da bir kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülen kadın suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerine "Aysel" lakaplı gerçek ismi Gamze Y. (26) olan bir kadının, Tuba D. (26) isimli kadına fuhuş yaptırdığı ve kendisinin de fuhuş yaptığı ihbarı geldi. Polis ihbar üzerine harekete geçerek genç kadını takibe başladı. Yapılan takip sonucunda genç kadının telefonla anlaştığı erkekleri bir otele çağırarak, burada saati 600 lira karşılığında fuhuş yaptığı ve yaptırdığını belirledi. Polis bu tespit üzerine savcılıktan alınan izinle genç kadınla telefonla irtibata geçerek, suçüstü yapmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada telefonla aranan kadın polise bir saatliğine 600 lira ücret alacağını, yer olarak otele gideceklerini, otel masrafının da erkeklerin karşılayacağını, 600 lira paranın 350 lirasını kendisinin alacağını 250 lirayı ise fuhuş yapan kadına vereceğini söyledi. Polis şartları kabul ederek verilen adrese geleceğini ancak iki kişi olduğunu belirtti.

Kadın bir kadın daha ayarlayacağını söyleyerek Tuba D.'yi arayıp otele gelmesini bildirdi. Bir süre sonra da polisler otele gelerek odada buluşup Gamze Y.'ye seri numarası daha önceden alınmış bin 200 lirayı verdi. Polis, Gamze Y. parayı alınca kimliğini çıkartıp polis olduğunu söyledi. Gamze Y. ile Tuba D. emniyete getirildi.

Tuba D. ifadesinde fuhuş yaptığını, fuhşa aracılık ve yer temin etmediğini, arkadaşının kendisini telefonla arayarak bir müşteri olduğunu söylediğini belirterek, "Bana "müşteri var senin dilin tatlıdır, sen de gel" dedi. Ben de otele geldim. Ben fuhuş yaparım zaman zaman birbirimize erkek göndeririz" dediği öğrenildi.

Gamze Y. ise suçlamaları kabul etmeyerek, kimseye aracılık etmediğini, fuhşa yer ayarlamadığını, kendisinin sadece fuhuş yaptığını söylediği öğrenildi. Tuba D. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Gamze Y. "fuhşa yer temin ve aracılık etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Fuhuş Yaptıran Kadına Suçüstü

Fuhuş Yaptıran Kadına Suçüstü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim