• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

@Fuatavni Melih Gökçek mi?

@Fuatavni Melih Gökçek mi?
17 Aralık operasyonunun ardından sosyal medyada ortaya çıkan @fuatavni fırtınası sürüyor. Başta Başbakan olmak üzere tüm AK Partililer kendileriyle ilgili sırları deşifre edenin kim olduğunu bulmanın peşinde.

17 Aralık operasyonu sonrasında ortaya çıkan ve Başbakan Erdoğan ile AK Parti'nin gizli sırlarını deşifre eden @fuatavni gizemi sürüyor. Başbakan Erdoğan'ın bulunması için verdiği emre rağmen @Fuatavni bir türlü bulunamazken son çare olarak da twitter kapatıldı. Ancak Anayasa Mahkemesi kararı sonrasında twitter tekrar açıldı ve aynı zamanda Rotahaber yazarı da olan @fuatavni deşifrelerine devam etti.
 
Erdoğan'ın yakın kadrosunda olduğunu söyleyen Fuatavni'nin kim olduğunu bulamayan AK Parti, bu kez çareyi @fuatavni'nin hazırdaki isimlerden biri olduğu yalanını ortaya atmakta buldu.
 
Bunun için de Başbakan Erdoğan'ın bizzat kendisinin suç duyurusunda bulunduğu Taraf yazarı Emre Uslu seçildi. @fuatavni'nin Emre Uslu olduğu iddiasına dayanak olarak da her ikisinin de attığı twitlerde 'Bugün' kelimesini 'Bu gün' şeklinde ayrı yazmaları gösterildi.
 
Ancak sosyal medyada bu iddiayı ortaya atan ve AK Parti'den gelen talimatla sitelerinde haber yapanların gözden kaçırdığı ya da bilerek görmezden geldiği bir ayrıntı ortaya çıktı. 
 
'Bugün' kelimesini twitterda 'Bu gün' şeklinde ayrı yazan sadece Emre Uslu değildi. AK Parti'nin twitterdaki en aktif isimlerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de birçok twitinde bugünü 'Bu gün' şeklinde yazdığı ortaya çıktı. Hatta ünlü modacı Cemil İpekçi de bugünü ayrı yazan isimler arasında yer aldı.
 
Fuatavni'nin Emre Uslu olduğu iddiasını ortaya atanların buna dayanak olarak gösterdikleri gibi bugünü her ayrı yazan @fuatavni ise bu durumda buna en uygun kişi de Erdoğan'a olan yakınlığı ve AKP'nin de en önemli isimlerinden biri olması nedeniyle Melih Gökçek daha uygun görünüyor. 
 
İŞTE BUGÜNÜ AYRI YAZAN MELİH GÖKÇEK VE DİĞER ÜNLÜ İSİMLERİN O TWİTLERİ

 
BUNLAR DA AKP'Lİ TROLLER İLE BAZI SİTELERİN FUATAVNİ'NİN EMRE USLU OLDUĞUNA KANIT OLARAK GÖSTERDİKLRİ O TWİTLER 


http://www.istanbulhaber.com

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim