• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Fuat Avni’den çarpıcı Erdoğan iddiası!

Fuat Avni’den çarpıcı Erdoğan iddiası!
Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fettullah Gülen'in iadesi için hukuk bürolarına çuvalla para ödediğini iddia etti.

Gündeme getirdiği konularla Twitter’da fenomen haline gelen Fuat Avni, gece yarısı yine çok tartışılacak iddialarda bulundu. Fuat Avni, Bilal Erdoğan’ın İtalya’ya gidişini deşifre ettikten sonra Türkiye’ye apar topar dönmesiyle ilgili de bir iddiada bulunarak tekrar kaçacağını söyledi.

İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler;

Y….’in korkuları ve paralel paranoyası yüzünden, güvenlik birimleri ve istihbarat kurumları rutin işlerini bile yapamaz hale geldiler. Y…., günde en az üç kez Gülen’i ve onun iadesiyle ilgili mevzuları dile getirmese psikolojik olarak rahatlayamıyor. Gülen’in iadesi konusunda örtülü ödenek kullanılıyor. Yurt dışındaki birçok hukuk bürosuna çuvalla para ödendi. Sonuç alınamadı.

“İBRAHİM KALIN İKİ GÜNDE BİR AZAR İŞİTİYOR”

Y…., avanelerine ‘Her yolu deneyin. Gülen’in iadesini sağlayacak ve yurt dışındaki okulları kapatacak bir yol bulun’ dedi. İbrahim Kalın, iade ve okulların kapanması konusunda herhangi bir şey yapamadığından Y….’den iki günde bir azar işitiyordu.

Sinirlioğlu’nun ve Fidan’ın yoğun araştırmaları sonucu İbrahim Kalın İngiltere’de Amsterdam Hukuk Bürosu ile irtibat kurdu. Avaneler toplantıda ‘Bu hukuk bürosuna illegal işler dahil yaptıramayacağımız hiçbir şey yok’ dediklerinde Y…. hayli keyiflendi.

“MİLYONLARCA DOLAR ÖDENDİ”

Amsterdam & Partners’ın adı hukuk bürosu. Çok gizli ve karanlık ilişkiler içerisinde oldukları bizzat Fidan tarafından rapor edildi. Afrika’da önemli bağlantıları olan Amsterdam&Partners’a görünürde her ay 50 bin dolar ödense de örtülü ödenekten milyonlarca dolar ödendi. Afrika’daki bağlantılarını devreye sokan hukuk bürosu oradaki okulları kapattırmak için şantaj dahil her yolu deneyecek. Afrika’daki yetkililerle görüşürlerken, Y…. oradaki devlet yetkililerini arayıp, bu hukuk bürosuna kefil olduğunu bizzat iletiyor. Afrika’daki elçiliklerimiz ve örtülü ödeneğimiz, kirli ilişkiler ağı olan bu hukuk bürosunun emrine amade olmuş. Türkiye’nin itibarı sıfırlanıyor. Karanlık adamlar, Afrika’daki okulları terör yuvası diye tanıtmak için her yola tevessül ediyor.,

“İSTİHBARAT NE DOĞU’YLA NE DE IŞİD’LE İLGİLENİYOR”

İstihbarat birimleri ne Doğu ve Güneydoğu’da olanlarla, ne de ülkeyi kuşatan IŞİD belasıyla ilgileniyor. Bütün birimler Cemaat’le meşgul. Ülkeyi felakete sürükleyen Y…., kurumları ve elçilikleri Cemaat okullarının terörist yetiştirdigini ilan etmeleri için kullanıyor. Türkiye’de mafya ile anlaşan Y…., uluslararası arenada da mafyatik yöntemler kullanan hukuk bürolarıyla omuz omuza vermiş.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim