• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Fuat Avni’den AKP için şok iddialar!

Fuat Avni’den AKP için şok iddialar!
Fuat Avni, Davutoğlu ekibinin tasfiye edileceğini ayrıca Erdoğan’ın Arınç’ın açıklamalarına ilişkin “Gül ve adamları zaten ihanet edecekti, söylemiştim” dediğini yazdı.

İşte Fuat Avni’nin son iddiaları:

“F…‘nin paranoyaları gerçek oluyor. Akıbetin felaket olduğunu ve trenin uçuruma sürüklendiğini bilenler, birer birer trenden atlıyor. Arınç’ın açıklamalarının faturasını Davutoğlu’na kesen F…, avanelerine ‘Gül ve adamları zaten ihanet edecekti, söylemiştim’ dedi. Bir yıl içinde başkan olacağını hesaplayan F… ‘Şimdilik kavgayı büyütmeyin, başkan olunca hepsinin defterini düreceğim’ talimatı verdi. F…’nin avaneleri, Davutoğlu’nun ekibini bertaraf etmeye çalışıyordu. Arınç’ın açıklamalarıyla istedikleri kozu edindiler. Avaneler, Ali Sarıkaya, Taha Özhan, Osman Sert ve Lütfü Elvan’ın biletini kestiler. İlk fırsatta Davutoğlu ile ilişkileri sonlandırılacak.

F…’ye her fırsatta ‘Onun yüzünden vekiller benden nefret ediyor’ diye Davutoğlu’nu şikayet eden Efkan’a biraz daha sabretmesi söylendi. F…, Davutoğlu’nun ‘Yeniden çözüm masasını kuralım’ teklifini duyunca ‘Bu başkanlığı engellemeye yönelik bir taktik’ diye delirdi.

F… ile Davutoğlu arasında HDP’li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması da sorun oldu. F…., bir an evvel olsun istiyor. Meclisteki kritik komisyonlara Davutoğlu kendi adamlarını yerleştirmiş. F…. avanelerine bu önemli konuyu atladıkları için çok kızdı. F….’nin bir diğer korkusu, kendi lehinde devreye girmeyen Hakan Fidan. Sık sık ‘Bunlar bir haltlar yiyor’ deyip küfürler savuruyor. Paranoya şiddetlendiğinden başkanlık için propagandaya hız verecekler. Örtülü ödenekten kritik kişilere para dağıtma kararı aldılar. Mücahit Arslan, hala danışman gibi çalışıyor. Bir ayağı İsrafsaray’da. F…’nin kanlı para işlerinin önemli bölümünü takip ediyor. F….’nin kanlı paraları, THY uçaklarının kargo bölümünde ‘diplomatik yük’ olarak taşınıyor. Taşıyan yöneticilerin hepsi kayıt altında. F…’nin kanlı paralarının hesabı elbet sorulacak. Kurdukları düzenin böyle devam edeceğini sananlar hiçbir şeyin farkında değil.”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim