• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Fuat Avni'den 7 Haziran iddiası

Fuat Avni'den 7 Haziran iddiası
İnternet fenomeni Fuat Avni yaklaşan 7 Haziran seçimleri ile ilgili şok iddialarda bulundu. AKP seçimler için kozmik bir ekip kurduğunu yazan Fuat Avni “En az yüzde 7 yer değiştirecek” iddiasında bulundu.

İşte Fuat Avni’nin şok iddiaları

“Güzel insanlar, şahit olduğum gerçekleri yazmak zorundayım. Asla ümidinizi kırmayın, seçim hilesi yapacaklara göz açtırmayın. AKP, seçim hileleri için A Takımı kurdu. A Takımı’nın illerde, ilçelerde, köylerde uzantıları oluşturuldu. Hile yapacak kişiler belirlendi. Yaklaşık 174 bin seçim sandığı ile ilgili hedefler verildi. Her sandık için en az 20 oy hırsızlığı hedefi verildi. Türkiye genelinde 3 milyon 480 bin oy çalmak istiyorlar. Hedefe göre %7 civarı oy hırsızlığı yapıldığında AKP’nin tek başına iktidar hedefi gerçekleşmiş oluyor. AK-Hırsızlar seçim günü sabah namazında en yakın camide dua ederek hırsızlık çalışmalarına başlayacak.”

“CİHAD OLARAK ELE ALIYORLAR”

“Tüm teşkilat bunu bir cihad olarak ele alıyor. Hırsızların Allah’tan duası da yakalanmamak. Ancak sandık bekçileri bu defa AK-Hırsızları tek tek yakalayıp deşifre edecek. Bu seçimde herkes dikkatli olmalı. Milli irade olarak gördükleri sandık, gerçekte milli iradeyi yansıtmıyor. Bunu en iyi AKP’nin AK-Hırsızları biliyor.   AK-Hırsızlar 7 Haziran’da tek tek ortaya çıkartılacak. Bunu herkes görecek! Demokrasinin önündeki en büyük engel AKP’nin sandıklarda oy hırsızlığı için oluşturduğu hırsızlık çetesidir. %38′e düşen oyları, Anar-Genar gibi partiye yakın şirketler bilerek %45-46′larda veriyorlar. Sonra bizim dediğimiz çıktı diyecekler. CHP ve MHP gibi büyük partiler sandıklara sahip çıkarsa bu iş bu kadar kolay olmaz. Partilerin hepsi sandık açıldıktan kısa bir süre sonra nasıl olsa kaybettik diyerek gidiyorlar. Çoğu zaman ilçe seçim kurullarında AKP’liler dışında kimse kalmadığı için AK-Hırsız timleri her fırsatı değerlendiriyorlar.  Başta CHP-MHP ve HDP olmak üzere toplumun tüm kesimlerine büyük ve tarihi bir görev düşüyor. İstenildiği takdirde hiç bir ‘AK-Hırsız’ oy çalamayacak. Bunun yolu sandıkları korumak ve oylara sahip çıkmak. Seçim sandığına kadar oy hırsızlığı yapan AK-Hırsızları tek tek deşifre edeceğim.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim