• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu
Vakıf bilincini benimsemiş nesillerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Mensupları ve Mezunları...

Vakıf bilincini benimsemiş nesillerin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla kurulan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Mensupları ve Mezunları Derneği (MEMDER) ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

MEMDER'in ilk defa gerçekleştirdiği buluşmada, Rektör Prof. Dr. Musa Duman, Genel Sekreter ve Derneğin Kurucu Başkanı Alim Türkyılmaz, Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Avcı başta olmak üzere mensuplar, mezunlar ve öğrenciler Haliç Yerleşkesi'ndeki kahvaltıda bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Musa Duman, üniversiteye gönül vermiş insanların dernek çatısı altında bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Fatih'in ismini taşıyarak var olma imkanına erişmiş şanslı ve genç bir üniversite olduklarını söyleyen Alim Türkyılmaz, evrensel etik değerlere bağlı, eleştirel düşünceye açık, insan haklarına saygılı, üzerinde yürüdüğü köklü geçmişin güzelliklerini geleceğe ümitle taşıma azminde olan bireyler yetiştirmenin derdinde olduklarını belirtti. Derneğin amaçlarını, öğrencilerin akademik ve mesleki gelişimlerinde rehberlik etmek, ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi destek sağlamak, mezun öğrencilere üniversite ile bağlarını devam ettirmek ve aidiyet bilincini oluşturmak olarak açıklayan Alim Türkyılmaz, derneğin üyesi olsun ya da olmasın eğitim ve öğretimde insani değerleri temel alan herkese kapılarının açık olduğunu vurguladı.

Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Avcı ise kariyer planlamalarında yardımcı oldukları öğrencilere mezuniyetten sonra da rehberlik hizmeti verdiklerinin altını çizdi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Üniversitenin mezunu olmaktan gurur duyduklarını söyleyen mezunlar, görev için gittikleri Balkan ülkelerinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ismini çokça duymalarından kaynaklanan memnuniyeti dile getirdi.

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu

FSMVÜ Mensupları Ve Mezunları Kahvaltıda Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim