• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Fotoğrafçılık Kulübü’nden, Rektör Gönüllü’ye Ziyaret

Fotoğrafçılık Kulübü’nden, Rektör Gönüllü’ye Ziyaret
Adıyaman Üniversitesi'nde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından Fotoğrafçılık Kulübü Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.

Adıyaman Üniversitesi'nde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından Fotoğrafçılık Kulübü Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü ziyaret etti.

Fotoğrafçılık Kulübü Akademik Danışmanı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ramazan Gürbüz'ün de hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Fotoğrafçılık Kulübü'nün ziyaret talebini kabul etmesinden dolayı Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye teşekkür etti. Öğrencilerle fotoğraf üzerine kısa bir sohbet gerçekleştiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü daha sonra objektiflerin karşısına geçerek Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerine poz verdi. Ardından farklı bölümlerde okuyan öğrencilerden oluşan Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri Rektörlük Makamında, MİNYAMAN ve Adıyaman Evi'nde deklanşöre basarak Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü'ye fotoğraf çalışması yaptı. Çekimlerin ardından öğrencilerle öğle yemeğinde de bir araya gelen Prof. Dr. Gönüllü kısa bir değerlendirmede bulunarak fotoğrafçılığın bir sanat olduğunu ifade etti. Dersten arta kalan zamanlarını fotoğraf gibi anlamlı bir işle değerlendirdikleri için öğrencileri tebrik eden Prof. Dr. Gönüllü bir çevreci olarak doğanında bir sanat eseri olduğunu ve fotoğrafçılığın da bu sanatı fotoğraflayan, belgeleyen bir iş olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Gönüllü, "Fotoğrafçılık bir sanattır, doğadaki sanatı belgeleyen bir sanat. Öğrencilerimizin dersten arta kalan zamanlarını bir sanata ayırmaları bizi mutlu etti. İnsan merakının üzerine gitmeli bir yeteneği varsa bunu ortaya çıkartmalıdır. Tabi bunu yaparken de derslerini aksatmadan yapmalıdır. Çünkü sizlerin asıl işi derslerinizdir. Aranızda edebiyatçı, öğretmen ve mühendis adayları var. Yeteneğinizi ortaya çıkartırken, derslerden geriye kalan vakitlerini böyle güzel şeylerle değerlendirirken derslerinizi de ihmal etmeden yolunuza devam etmeniz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Fotoğrafçılık Kulübü’nden, Rektör Gönüllü’ye Ziyaret

Fotoğrafçılık Kulübü’nden, Rektör Gönüllü’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim