• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Fotoğraf yarışmasında birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi

Fotoğraf yarışmasında birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi
Ferrero firması tarafından "Değerli Tarım" projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi hediye edildi.

Ferrero firması tarafından "Değerli Tarım" projesi kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi hediye edildi.

5 yıl önce uygulanmaya başlanan "Değerli Tarım" projesi kapsamında, Trabzon, Giresun Ordu, Düzce ve Sakarya illerindeki bazı okullarda öğrencilere, fotoğrafçılıkla ilgili temel bilgiler verilip fotoğraf yarışması düzenlendi. Eğitimler sonrası Trabzon Çarşıbaşı Anadolu Lisesi, Giresun Yağlıdere Anadolu Lisesi ve Ordu Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi öğrencileri çektikleri fotoğraflar ile yarışmaya katıldı.

Ordu Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesinden yarışmaya katılan 20 öğrenciden 11'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Mehmet Aydemir, fındık ve çikolata temalı fotoğrafıyla birinci oldu. Yarışmada birinci olan öğrenciye Ferrero Değerli Tarım Ordu-Giresun Bölge Müdürü Ömer Kürşat Yeşiloğlu ve Okul Müdür Yardımcısı Kemal Çalış tarafından hediye olarak fotoğraf makinesi verildi.

Öğrenciye hediyesinin verilmesinin ardından proje hakkında açıklamalarda bulunan Değerli Tarım Ordu-Giresun Bölge Müdürü Ömer Kürşat Yeşiloğlu, "Proje kapsamında ilimizde yürütmüş olduğumuz, "iyi tarım ve iyi sosyal uygulamalar" çerçevesinde, bölge halkına yaptığımız tanıtımlarımız devam ediyor. Bu tanıtımlar içerisinde sadece zirai anlamda değil, okullarda öğrencilerimiz yönelik etkinliklerimizi de sürdürüyoruz. En son yapmış olduğumuz fotoğraf etkinliğimizde gençlere, profesyonel fotoğrafçılık eğitimi verdik. Bunun üzerine de yarışmaya katılanlar arasından seçtiğimiz birinci olan öğrenciye fotoğraf makinesi ve katılım belgelerini hediye ettik. Birinci olan arkadaşımızı tebrik ediyorum" dedi.

Fotoğraf yarışmasında birinci olan Mehmet Aydemir, fotoğraf çekmeyi sevdiğini belirterek, böyle bir yarışma düzenledikleri için Ferrero firması yetkililerine teşekkür etti. 17 yaşındaki Aydemir, "Fotoğraf çekmeye ilk olarak cep telefonu aldığımda başladım. Güzel çektiğim için giderek sevmeye başladım. Böyle bir yarışma düzenlendi ve katıldım" şeklinde konuştu.

Mehmet Aydemir ayrıca, Ferrero yetkilileri tarafından kendilerine yarışma öncesi profesyonel fotoğrafçılık eğitimleri verildiğini belirterek, bu eğitimlerin çok faydalı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Mehmet Aydemir, hediye olarak kendisine verilen fotoğraf makinesiyle yarışmaya katılan öğrenci arkadaşlarının fotoğraflarını çekti. Daha sonra Değerli Tarım Ordu-Giresun Bölge Müdürü Ömer Kürşat Yeşiloğlu ve beraberindekiler, öğrencilere başarılar diledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim