• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Forum Mersin’den ’Yeni Yıla Merhaba’ Etkinliği

Forum Mersin’den ’Yeni Yıla Merhaba’ Etkinliği
Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, ziyaretçilerini yılın ilk hafta sonunda muhteşem sürprizler ve etkinliklerle dolu rengarenk bir ambiyansta ağırladı.

Forum Mersin Alış Veriş Merkezi, ziyaretçilerini yılın ilk hafta sonunda muhteşem sürprizler ve etkinliklerle dolu rengarenk bir ambiyansta ağırladı. Yediden yetmişe bütün Mersinliler tarafından coşkuyla karşılanan etkinlikler, Mersinliler için yeni yılın güzel geçeceğinin ilk müjdecisi oldu.

Forum Mersin'in yılbaşı kutlamaları kapsamında hazırlanan muhteşem yeni yıl dekorasyonu ve eğlenceli aktiviteler, yoğun ilgiyle karşılandı. Mavinin ve yeşilin bin bir tonunun buluştuğu Mersin'in en önemli buluşma mekanlarından biri olan Forum Mersin, ocak ayının ilk hafta sonunda da ziyaretçilerini unutmadı ve ziyaretçilerinin yeni yıl heyecanlarına birbirinden renkli aktivitelerle ortak oldu. Forum Mersin, yılbaşı için özel olarak hazırlanan renkli dekorasyonuyla soğuk kış günlerinde ziyaretçilerinin içini ısıtırken, yeni yılın ilk hafta sonu boyunca süren etkinlikler tüm Mersinlileri eğlenceye doyurdu.

Mersinlileri bir araya getiren Forum Mersin, yeni yıl etkinlikleri, rengarenk kostümlü özel etkinlik gruplarının gösterileriyle başladı ve olağanüstü bir Noel Karnaval Korteji kuruldu. Forum Mersin'i görsel bir şölen alanı haline getiren kortej, Mersinlilerin büyük beğenisini kazandı. Etkinlikte bol bol fotoğraf ve video çeken Mersinliler, yeni yıla unutulmaz anılarla başlama şansına sahip oldu.

Noel Baba Greenbox etkinliği ve sokak sanatı performans gösterisi ise özellikle Mersinli gençlerin yoğun ilgisini çekti. Mersinli gençler, müzik ve dansın keyfini bir arada yaşadı ve yeni yıla enerjik ve coşkuyla başlama imkanı buldular. Etkinlikler çerçevesinde Mersinlilere sunulan bir diğer sürpriz ise "fotoğraflı magnetler" oldu. Forum Mersin'de fotoğrafını çekip instagramda #yeniyildaforumda hashtagiyle paylasan tüm ziyaretçilere fotoğraflarının basılı olduğu magnetler hediye edildi ve böylece bu unutulmaz hafta sonu ölümsüz kılındı.

Forum Mersin’den ’Yeni Yıla Merhaba’ Etkinliği

Forum Mersin’den ’Yeni Yıla Merhaba’ Etkinliği

Forum Mersin’den ’Yeni Yıla Merhaba’ Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim