• BIST 9548.09
  • Altın 2496.893
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.5715
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Fırat Çakıroğlu Anmasına TOMA’lı Önlem

Fırat Çakıroğlu Anmasına TOMA’lı Önlem
Kırşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Fırat Çakıroğlu anmasına polisin TOMA'lı önlem alması MHP İl Başkanı Arif Ekici tarafından tepkiyle...

Kırşehir Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Fırat Çakıroğlu anmasına polisin TOMA'lı önlem alması MHP İl Başkanı Arif Ekici tarafından tepkiyle karşılandı. MHP İl Başkanı Ekici, "Polisin aldığı aşırı tedbir milliyetçi camiayı tahrik etmiştir. Beni 100 kişi aradı ne oluyor diye, ülkücüler öldürmez, yakıp-yıkmazlar" dedi.

Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için Ülkü Ocakları binasında öğrenciler tarafından mevlit-i şerif okutuldu. Okutan mevlit programı öncesinde polisin aldığı tedbire MHP İl Başkanı Arif Ekici tepki gösterdi. İl Başkanı Ekici, "Ege Üniversitesinin değerli reisi Fırat Çakıroğlu bölücü hainler tarafından şehit edilmiştir. Bu vesile ile ülkü ocaklarımız parti binamızda mevlit okutarak hatim indirmişlerdir. Parti binamıza geldiğimizde parti binamızın etrafında TOMA'nın olduğunu ve polis teşkilatının tamamen burada olduğunu gördük. Ve alınan tedbiri hayretle izledik. Ben çocukluğumdan beri ülkücü hareketin önünde giden bir neferim. Hiçbir yürüyüş ve etkinliğimizde kimsenin burnu dahi kanamamıştır" diye konuştu.

8 Eylül tarihinde çıkan olaylar esnasında halkın seçim havasında olduğu bir anda provokatörlerin de iş başında olduğunu anlatan İl Başkanı Ekici, konuşmasına şöyle devam etti:

"Devletim Emniyet Müdür yardımcısı feci şekilde yaralandı. Polisleri darp edildi. Kırşehir'de bulunan esnaflarımızın işyerlerine zararlar verildi. Bu insanları biz o gün tespit ettik. Kırşehir halkına ve Türkiye'ye bildirdik, bu insanlar dışarıdan gelme siyah pantolonlu beyaz gömlekli ellerinde notlar kalabalığa mağazaları soran bu provakatörler dışarıdan gelerek Kırşehir'e ve Milliyetçi Hareket Partisine zarar vererek gittiler. Devletin polisini darp eden ve mallara zarar veren bu provakatörler halen yakalanamadı. Ülkücüler, Türk Milletinin sigortasıdır. Bu denli emniyet tedbiri alınması bizleri üzmüştür. Bizleri arayın gerekli görürsek biz ararız. TOMA'lar ve alınan tedbirler camiamızı tahrik etmiştir."

Fırat Çakıroğlu için Ülkü Ocakları tarafından mevlit okutulurken, öğrenciler olaysız şekilde dağıldı.

Fırat Çakıroğlu Anmasına TOMA’lı Önlem

Fırat Çakıroğlu Anmasına TOMA’lı Önlem

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim