• BIST 9693.46
  • Altın 2507.077
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı
FİMAR Holding'in, "Şehzadeler Şehri" Amasya'da hizmete soktuğu Fimar Life Thermal Resort Hotel, 5 yıldızlı kalite ve konforuyla göz kamaştırıyor.

FİMAR Holding'in, "Şehzadeler Şehri" Amasya'da hizmete soktuğu Fimar Life Thermal Resort Hotel, 5 yıldızlı kalite ve konforuyla göz kamaştırıyor. Fimar Life, 58 bin metre karelik bir arazide farklı ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte ve doğayla tamamen iç içe tasarlanmış konaklama ve dinlence mekânlarıyla kaplıca turizminde yeni bir "çekim merkezi" oluştururken, görsel ve estetik zenginliğiyle de âdeta "Sultanlara lâyık" bir kompozisyon sunuyor.

Yaklaşık iki yıldır "Su hayattır" sloganıyla faaliyet gösteren Fimar Life Thermal Resort Hotel; özellikle Çorum, Samsun, Sivas, Tokat ve Yozgat'ı kapsayan Bölge'de daha çok insana ulaşmak için yeni bir tanıtım ve pazarlama atağı başlattı. Bu kapsamda Çorumlu medya mensuplarına da özel bir lansman yapan Fimar Life, Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nin öncülüğünde hafta sonu yerel basın temsilcileri ve ailelerinden oluşan 24 kişilik bir grubu ağırladı.

BÖLGENİN YILDIZI

Bölge halkına uzunca bir süre Amasya İl Özel İdaresi bünyesinde hizmet veren ve yeraltı sularının şifasını sunan Terziköy kaplıcaları, yaklaşık 4 yıl önce Sivas kökenli Fimar Holding tarafından devralındıktan sonra modern bir tesise dönüştü.

Mermer, yapı ve inşaat sektöründeki birikim ve deneyimini turizm sektörüne aktararak 58 bin metre karelik devasa bir arazide değerlendiren Fimar Holding; Amasya'ya 35, Çorum'a ise yaklaşık 90 kilometre mesafedeki Çiviköy'e farklı ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte ve doğayla tamamen iç içe bir şekilde görkemli bir konaklama tesisi kazandırdı.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde eksikliği hissedilen ve son yıllarda Çorum'la başlayarak Samsun'la devam eden "5 yıldızlı" konaklama tesislerine bir yenisini ekleyen Fimar Holding, böylece Bölge'yi kaplıca turizmi alanında yeniden "çekim noktası" hâline getirmeye başladı.

'HAYAT, SU İLE GÜZEL'

Amasya'nın Terziköy Kaplıca Mevkii, Çiviköy'de bulunan Fimar Life Thermal Resort Hotel, yaklaşık 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Daha çok insana ulaşmak için son dönemlerde tanıtım çalışmalarına ağırlık veren Fimar Life, bir süredir komşu kentlerin medya mensuplarını gruplar hâlinde ağırlamaya başladı. Bu kapsamda Fimar Life, Çorum basınına da özel bir lansman yaptı. Çorum Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde hafta sonu yerel basın mensupları ve ailelerinden oluşan 24 kişilik bir grup, Fimar'ın 5 yıldızlı termal tesisine konuk oldu.

İşletme Müdürü Ercüment Güleşçioğlu, Gece Müdürü Haluk Yaraş ve Satış & Pazarlama Müdürü Mehmet Karakuş, Çorumlu gazetecileri misafir ederek, tesis hakkında bilgi verdiler. 80 oda ve 200 yatak kapasiteli termal tesisin, yaklaşık 58 bin metrekarelik geniş bir alanda doğaya zarar vermeden kurulduğunu kaydeden Otel yöneticileri, tesisin günübirlik hizmete de açık olduğunu belirttiler.

Ailelerin daha rahat ve güvenli hizmet alabilmeleri için standart, suit, deluxe, royal family suit, bungalov ve connection olmak üzere farklı tiplerde odalar bulunduğunu aktaran yöneticiler, tesiste bay-bayan ayrı olmak üzere 4 adet kapalı ve 2 adet ise aqua parklı açık havuz bulunduğunu söylediler.

GAZETECİLER HAYRAN KALDI

Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Karakuş, sabah kahvaltısı ile akşam yemeğinin açık büfe şeklinde sunulduğunu belirterek, ayrıca 15.00-16.00 saatleri arasında çay ve pasta ikramı yapıldığını ve 24 saat oda servisinin bulunduğunu ifade etti.

Çorumlu gazetecilere tesisi gezdiren Hotel'in gece Müdürü Haluk Yaraş ise 37 derece sıcaklığa sahip termal suyun; mide asidini azaltıcı, safra akımını artırıcı, idrar söktürücü, kolesterin ve yağ asitleri seviyesini düşürücü etkiye sahip olmasının yanı sıra romatizma, felç, mide, bağırsak, sinir sistemi ve böbrek rahatsızlıkları ile kadın hastalıklarına iyi geldiğinin bilindiğini kaydetti.

Şifa kaynağı termal sudan aileleriyle birlikte faydalanmak isteyen misafirlerin, içerisinde televizyon, oturma grubu ve wc bulunan ve 5 ile 18 metrekare arasında değişen farklı ölçülerdeki özel aile kabinlerini de tercih edebileceklerini dile getiren Gece Müdürü Yaraş; Türk Hamamı, sauna, buhar banyosu ve masaj odalarıyla da ayrıcalıklı bir SPA hizmeti sunduklarını vurguladı.

Haluk Yaraş spor yapmak isteyen konuklar için farklı alternatifler bulunduğunu belirterek, "Tesisimizde fitness, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile doğa yürüyüşleri için parkurlar mevcuttur. Ayrıca yerleşkemizdeki 180 kameriye sayesinde, otelimizde konaklayan veya günübirlik misafirlerimiz için piknik imkânı da sunuyoruz." dedi.

Gece Müdürü Yaraş, Fimar Life'ta nişan, düğün gibi özel günlerin yanı sıra iş toplantıları, davetler ve farklı etkinlikler için hazırlanmış 3 farklı büyüklükte salon bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Fimar Life Thermal Resort Hotel Çorumlu Gazetecileri Ağırladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim