• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Filmlerdeki gerçek İtalya: Puglia

Filmlerdeki gerçek İtalya: Puglia
İtalya’nın güneyinde yer alan eşşiz manzarası ve yıl boyu olağanüstü doğasıyla bizleri “filmlerde gördüğümüz gerçek İtalya’ya” götüren turistik bir cennet olan Puglia’nın tanıtımı THY ortaklığıyla Salt Galata’da yapıldı.

İtalya Anayasası ile kısmi bölgesel özerklik verilmiş 20 bölgeden biri olan Puglia’nın başkenti Bari. Puglia; eşsiz koyları, tarihi yapıları velezzetli yemekleriyle National Geographic dergisinde turistik seyahat yerlerinde ilk 10'da yer alıyor. 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Puglia'nın İstanbul'daki tanıtım etklinliğine Türk Hava Yolları ve Puglia tanıtım elçileri yer aldı.

shutterstock_26493811.jpg

Filmlerde göreceğiniz gerçek İtalya

21 Mayıs tarihinde Salt Galata’da Türk Hava Yolları(THY) işbirliğiyle gerçekleşen tanıtım etkinliğine birçok davetli katıldı. Lezzetli yemekleri, tarihi, şarapları ve cana yakın insanlarıyla tanınan Bari şehrine 28 Nisan’dan itibaren uçuş seferleri başladı. Uçuş seferlerinin başladığı 28 Nisan’da THY ortaklığıyla İtalya'da ilk tanıtım yapıldı. THY'yi temsilen orada bulunan THY Roma Müdürü Yurdagül Altınoz, Bari’ye olan direkt uçuş seferlerini neden tercih şöyle anlatıyor: Puglia bizim için potansiyel bir network. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, Puglia'nınbir network ağının olduğunu fark ettik 28 Nisan’da ilk uçuşumuzu gerçekleştirdik. Haftada 4 kez Bari’ye seyahat imkanı sunuyoruz. Öte yandan Altınoz, Bari’nin eşşiz güzelliklerini “Filmlerde göreceğiniz gerçek İtalya burası” diyerek tanımlıyor.

img_1216.jpg

Hedefimiz: Floransa ve Venedik’i geçmek

Puglia turistik açıdan gelişen ve büyüyen bir yer. Daha önce Norveç, İsveç gibi Avrupa kıtasında bulunan ülkelerde tanıtımı gerçekleştirilen Puglia’nın son ayağı İstanbul oldu. İstanbul’un büyük ve metropol bir şehir olduğunu söyleyen ayrıca Puglia’nın tanıtımını üstlenen pazarlama yöneticisi Alfrede De Liguori hedeflerinin” Floransa ve Venedik’i geçmek olduğunu söylüyor. THY ile birlikte tanıtım amaçlı olarak karşımıza çıkan Puglia, tarihi, eşşiz mutfağı, mükemmel doğasıyla sizi “cennet”e çağırıyor.

img_1206-001.jpg

Cansu Kocaman/ İstanbul Haber Ajansı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim