• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Film gibi evlilik teklifi

Film gibi evlilik teklifi
Safranbolu’da sevgilisine sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen Emre Işık, önce günler süren sürpriz videosunu hazırladı, ardından da her şeyden habersiz sinemaya giden sevgilisine izlettiği videodan sonra evlilik teklifi yaptı.

Karabük Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü son sınıf öğrencisi sevgilisi Zeynep Akcomak'a sürpriz yapmak isteyen Emre Işık, günler süren bir video hazırladı. Evlilik teklifinden habersiz Akcomak arkadaşları ile birlikte vizyona giren ‘Düğün Dernek 2’ filmi için Safranbolu Atamerkez’de yer alan sinemaya gitti. Her şeyden habersiz filmin başlamasını bekleyen genç kız sinema ekranında sevgilisinin çektiği video izletilmeye başlayınca şaşkına döndü. Videoda üniversitede başlayan aşk hikayesini anlatan Işık, önce kendi anne ve babası ile ardından sevgilisinin anne ve babasının bir ömür boyu mutluluklar mesajı yer aldı. Görüntüleri gözyaşları içinde izleyen ve büyük mutluluk yaşayan Akcomak’ın arkadaşları da salonda her iki sevgilinin isimlerinin yer aldığı dövizleri açtı.
Sinemada bulunan vatandaşlarında alkışlarla desteklediği filmin sonunda elinde çiçek ve ‘Seni Seviyorum’ yazılı balonlarla salona giren Işık, daha sonra sevgilisi ile birlikte sahneye çıktı. Işık burada yere diz çökerek cebinden çıkardığı tek taş yüzükle kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Büyük mutluluk yaşayan Akcomak, Emre Işık’ın evlilik teklifini kabul etti.
Yapılan evlilik teklifinden sonra konuşan Zeynep Akcomak, kendisi çok büyük sürpriz olduğunu söyleyerek, “Bana önce Samsun’dayım dedi. Arkadaşlarım beni şuraya buraya gidelim dedi. Hatta kuaföre bile getirdiler. Sinemaya geldiğimizde karşımda ekranda görünce şaşırdım kaldım. Ömrümde unutamayacağım bir gündü” dedi.
Akcomak filmde ise anne ve babasının mesajını görünce çok şaşırdığını kaydetti.
Emre Işık ise videoyu hazırlamak için 2 gün arabada yattığını ve sevgilisini mutlu etmek olduğunu söyleyerek, “Vizyona giren Düğün Dernek filmine özellikle denk getirdim. Benim mutluluğum bu. Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın var. Bu video için çok uğraştım” dedi.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim