• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Fikri Işık: Milletimiz dersini verdi

Fikri Işık: Milletimiz dersini verdi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Artık Türkiye, yarın bambaşka, daha demokratik, daha gelişen, daha büyüyen, daha fazla üretim yapan, daha fazla yatırım yapan bir Türkiye olacak" dedi.Daha fazlasını oku: Işık: Milletimiz dersini verdi - Gündem Hab

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Milletimiz Türkiye'de istikrarı bozmak isteyenlere dersini verdi. Artık Türkiye, yarın bambaşka, daha demokratik, daha gelişen, daha büyüyen, daha fazla üretim yapan, daha fazla yatırım yapan, daha fazla insanımıza iş sağlayan, aş sağlayan, dünyanın sayılı ülkelerinden biri olma noktasında bambaşka bir Türkiye olacak" dedi.
 
Kocaeli'de resmi olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önünde partililere hitap eden Işık, sonuçlardan dolayı Allah'a hamd ettiğini belirterek, bu sevinci ve gururu bir kez daha yaşadıklarını söyledi.
 
Hiçbir mazeretin başarının yerini tutmadığını ifade eden Işık, Türkiye ve Kocaeli olarak başarının gururunu yaşadıklarını kaydetti.
 
Işık, yarın Türkiye'nin yeni bir sabaha uyanacağını dile getirerek, "Yarın Türkiye artık yepyeni ufuklara yelken açacak. Milletimiz Türkiye'de istikrarı bozmak isteyenlere dersini verdi. Artık Türkiye yarın bambaşka bir Türkiye, artık Türkiye yarın, daha demokratik bir Türkiye, daha gelişen, daha büyüyen, daha fazla üretim yapan, daha fazla yatırım yapan, daha fazla insanımıza iş sağlayan, aş sağlayan, dünyanın sayılı ülkelerinden biri olma noktasında bambaşka bir Türkiye olacak" ifadesini kullandı.
 
"Sonucu tam olarak demediğimiz ama sandıkların yüzde 90'ına yakınında 7 bin oy fark yapan İzmit'le beraber Kocaeli'de 13-0" diyen Işık, bu sonucun hem Kocaeli hem de Türkiye için hayırlı olmasını diledi.
 
Bakan Işık, partililerin CHP'nin İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen aleyhine slogan atması üzerine, "Milletin dersini verdiğini biz daha fazla üzmeyelim. Zaten millet dersini vermiş" şeklinde konuştu.

www.istanbulhaber.com

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim