• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Fikret Orman'dan şike açıklaması

Fikret Orman'dan şike açıklaması
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, şike davası döneminde oynanmayan Süper Kupa finali ile ilgili, "Yargı kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Tabii ki oynamak isteriz. Hele Fenerbahçe ile oynamak bize zevk verir" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TOÇEV ile gerçekleştirdikleri tanıtım toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şike davasının kendi üstlerinde kalan bir şey olduğunu ve kenar süsü olarak olaya dahil edildiklerini belirten Orman, "Zaten mahkeme Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna ve kararın hukuksuz olduğuna hükmetti" dedi.

"FENERBAHÇE İLE OYNAMAK BİZE ZEVK VERİR"

Şike davası döneminde oynanmayan Süper Kupa finali hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, "Yargı kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Tabii ki oynamak isteriz. Hele Fenerbahçe ile oynamak bize zevk verir" ifadelerini kullandı.

"UEFA'NIN VE TÜRK HUKUKUNUN KARARLARINI KARŞILAŞTIRMAK YANLIŞ"

UEFA'nın ve Türk hukukunun vermiş olduğu kararları karşılaştırmanın yanlış olduğunu dile getiren Fikret Orman, "UEFA ile devlet mahkemelerinin verdiği kararları birbirine karıştırmak lazım. Onların yargılaması farklı, hukuk mahkemelerinin yargılamaları farklı. UEFA hiç bir şeye bakmadan, sadece tapeler üzerinden karar verdi. Sonuçta Türk mahkemeleri Beşiktaş'ın suçsuz ve daha önceki kararların haksız olduğunu belirtti. Bizim kendimizden hiç bir zaman şüphemiz yoktu. Şike sürecinde de hep aynı şeyi söyledik. Şimdi bu karardan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu.

"UEFA'DA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİTMEK İSTİYORUZ"

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçını da değerlendiren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Takım iyi olunca zor maçlar da kolaylaşıyor. Takım kötü olunca kolay maçlar bile zora giriyor. Takım olarak iyi yoldayız. Dün de güzel bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Moskova'da da kazanmak istiyoruz. Daha önce de söylemiştik UEFA'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

"ÇATI İNŞAATI SÜRÜYOR"

Vodafone Arena'nın çatısıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Orman, bu konuda çok fazla konuşmak istemediğini dile getirerek, "Konuşunca başka yerlere çekiyorlar. O yüzden bitsin görelim. Ona göre yorum yapalım. Çatı montajı çok zor bir süreç. Ancak sona gelinmek üzere. Yavaş yavaş yükseliyor. Bittiğinde hep beraber göreceğiz. Diğer statlardaki gibi tribünlere isim sponsorluklarına da başladık. Deniz tarafındaki tribünün sponsoru Denizbank oldu. Bunun da lansmanını yakında yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim