• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Fikret Orman: Vodafone Arena'da Şampiyonluğu Kutlayacağız

Fikret Orman: Vodafone Arena'da Şampiyonluğu Kutlayacağız
Beşiktaş Kulübü Başkanı, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında yer alan yazısında, göreve geldiklerinde çağdaş bir Beşiktaş oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"BU GURUR HEPİMİZİN"

"İşte Vodafone Arena, bu hedefimizi gerçekleştirmek için atılmış en önemli adımımızdır ve güneşli günlerin başlangıcıdır. Ankara, Konya, Olimpiyat, Başakşehir derken, iki buçuk yıllık süreçte büyük mücadeleler verdik. Tüm zorluklara rağmen, futbol takımımız sizlerin inancı ve desteğiyle her sezon şampiyonluğa oynadı. Öncelikle benimle birlikte ellerini taşın altına koyan yönetici arkadaşlarıma, Vodafone başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza, bu stadın yapılması için tuğla koyan Beşiktaşlılara, nereye gidersek gidelim yağmur, çamur demeden bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Vodafone Arena'nın yapımında çalışan tüm emekçilerimize teşekkür etmek istiyorum. Bu başarı, bu gurur hepimizin."

Yeni stadın 10 Nisan Pazar günü devlet protokolü ve divan kurulu üyelerinin katılacağı törenle açılacağını, siyah-beyazlı takımın 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile yapacağı lig maçıyla hizmete gireceğini hatırlatan Orman, "Artık hasretimiz sona eriyor. Evimize dönüyoruz." ifadelerini kullandı.

"HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUĞU KUTLAYACAĞIZ"

Açılış etkinliklerinin yaz aylarına kadar devam edeceğini dile getiren Fikret Orman, şunları kaydetti: "3B yapmak istiyoruz, Beşiktaş, Barcelona ve Bayern Münih olarak hazırlık maçları oynama niyetimiz var ama bu biraz da futbolun takvimine göre netleşecek. Aynı zamanda gönül ortağımız Vodafone ile büyük konserlere imza atmak istiyoruz. Yirmi dört saat yaşayacak, tüm İstanbul'un çekim merkezi olacak, maçlarımızın yanı sıra düzenlenecek etkinliklerle on binlere ev sahipliği yapacak interaktif müzeye, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'na, balo salonuna, müzik stüdyosuna, restoranlara sahip muhteşem bir yaşam merkezi yaratıyoruz. Türkiye'nin incisi semtimizde yaptığımız Vodafone Arena'da şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız."

TARAFTARA ÇAĞRI

Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de her biri final niteliği taşıyan kalan 8 maçın 3'ünü Vodafona Arena'da oynayacaklarını hatırlatarak, taraftarlara, "Sizlerden ricam, takımımız Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanırken desteğinizi devam ettirmeniz." çağrısında bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim