• BIST 9714.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

Fikret Orman, Torunoğulları'nın düğününde nikah şahidi oldu

Fikret Orman, Torunoğulları'nın düğününde nikah şahidi oldu
Türkiye'nin tanınmış ailelerinden Torunoğulları'nın kızları Özlem Torunoğulları, Reyhan Öztürk'le İstanbul Etilerde bulunan Le Merıdıen Hotel'deki...

Türkiye'nin tanınmış ailelerinden Torunoğulları'nın kızları Özlem Torunoğulları, Reyhan Öztürk'le İstanbul Etilerde bulunan Le Merıdıen Hotel'deki düğünle dünya evine girdi.

Edelstall Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Dünya Türk İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, Avrupa Bölge Komitesi Başkanı ve Yurtdışı Vatandaşlar Danışma Kurulu Üyesi Turgut Torunoğulları'nın kızı Özlem Torunoğulları, yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünle dünya evine girdi.

Çiftin nikah şahitliğini, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dünya Ekonomik İş Konseyi (DEİK) Başkanı Rona Yırcalı, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, DEİK Türkiye, Balkanlar İş Konseyi Başkanı Ömer Süsli yaptı.

Erdegül ve Turgut Torunoğulları, kızı Özlem Torunoğulları'nın düğününe gelen davetlileri birlikte karşıladı. Davetliler ilk önce otelin özel salonunda ağırlandı ardından nikah kıyılmak üzere hep birlikte düğün töreninin yapılacağı salona geçildi.

Beşiktaş transfer komitesi Başkanı Erdal Torunoğulları, çok mutlu olduğunu söyledi, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Yaklaşık 35 yıllık evli çift olan anne Erdegül Torunoğulları ve baba Turgut Torunoğulları ise, "'Oğullarımız çok, çok gelin aldık. Ama kız vermek zormuş. Bu duyguyu burada bir daha tattık. Önemli olan çocukların mutlu olması." dedi. Dede Faik Torunoğulları, "İşte geldik gidiyoruz. En büyük mutluluk çocukların, torunların böyle güzel mürüvvetlerini görmek." diye konuştu.

Çiftin düğününe Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Dünya Ekonomik İş Konseyi (DEİK) Başkanı Rona Yırcalı, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Türkiye, Balkanlar İş Konseyi Başkanı Ömer Süsli, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sinema oyuncusu Nuri Alço, Kars, Ardahan, Iğdır (KAI) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Fikret Orman, Torunoğulları'nın düğününde nikah şahidi oldu

Fikret Orman, Torunoğulları'nın düğününde nikah şahidi oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim