• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Fikret Orman: Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz

Fikret Orman: Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kimseyle polemiğe girmek istemediklerini Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yollarına devam etmek istediklerini...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kimseyle polemiğe girmek istemediklerini Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Vodafone Arena'da bulunan "Kartal Yuvası" mağazası resmi açılışında konuşan Başkan Fikret Orman, gazetecilere polemik oluşturacak sorular yöneltmemelerini rica etti.

Başkan Fikret Orman, "Bizim için bugün önemli bir durum bu. 3 senedir statsız oynuyoruz ve mağazamız yok. En çok ciro stat mağazalarında olur ve biz bundan mahrumduk. Şimdi çok mutluyuz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah bol satış bol kazanç versin. Ligde de şampiyonluğa gidiyoruz. Beşiktaş camia olarak şampiyonluğa kitlenmiş vaziyette. Polemik yaratacak lütfen sorular sormayın. Hepimiz işimizi yapmaya gayret ediyoruz. Çocuklarda zaten yeteri kadar tecrübeliler. Takımımız iyi durumda bir sıkıntımız yok Allah'a şükür. Cumartesi günü Allah'ın izniyle galibiyet almak istiyoruz. Tabii Akhisar da yenmek isteyecektir ama galibiyet bizim olsun temennimiz bu." diye konuştu.

Açılışa katılan Kaptan Tolga Zengin ise yaptığı açıklamada, "Taraftarlarımız lisanslı ürün alarak takımlarına destek oluyorlar. Sağ olsunlar var olsunlar. Bugün stada geldik insan bakmaya doyamıyor. Ligde her maç zor. Akhisar maçı da zor her maça şampiyonluk maçı gibi hazırlanıyoruz." diye konuştu.

Vodafone Arena'da bulunan Türkiye'nin en büyük "Kartal Yuvası" açılışına başkan Fikret Orman'ın yanı sıra, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, stat sponsorluklarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Kartal Yuvası'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ, futbol takımı kaptanları olarak da Tolga Zengin ve Necip Uysal katıldı.

Açılış esnasında başkan Fikret Orman, 41.903 adet üretilen özel Vodafone Arena T-Shirt'ünün 1 numaralı sayısını satın aldı.

Cihan

Fikret Orman: Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz

Fikret Orman: Akhisar Belediyespor maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim