• BIST 9794.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

FIAT Türkiye Kupası 8‘li Final eşleşmeleri belli oldu

FIAT Türkiye Kupası 8‘li Final eşleşmeleri belli oldu
Basketbolda Türkiye Kupası 8'li final eşleşmeleri çekilen kura sonunda belli oldu.

Basketbolda Türkiye Kupası 8'li final eşleşmeleri çekilen kura sonunda belli oldu.

Yapılan kura çekilişi sonrasında 17 – 21 Şubat tarihleri arasında Bursa'da Tofaş Spor Salonu'nda yapılacak olan FIAT Türkiye Kupası Final maçları için eşleşmeler şöyle oldu:

Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes

Fenerbahçe – Demir İnşaat Büyükçekmece

Galatasaray Odeabank – Banvit

Darüşşafaka Doğuş – Trabzonspor Medikal Park

Kura çekimi sonrası görüşlerini belirten Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu Bursa'da herkesi salona davet ettiklerini söyledi. Türkoğlu, "FIAT ailesine bu güzel turnuvaya ev sahipliği yapacakları için teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız belasız bir turnuva olur. Bursa'daki halkımızı takımlarını yalnız bırakmayacaklardır bunu biliyorum onları salona davet ediyorum. İnşallah kazanan güzel bir şekilde oynar ve turnuvayı hak eder diye ümit ediyorum." dedi.

Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ise yaptığı açıklamada, "Türkiye Kupaları'nda daha önceleri de olduğu gibi çok sürprizler oluyor. Rakibimiz Demir İnşaat Büyükçekmece'ye sezon başında mağlup olmuştuk. Bu sene lige renk katan bir takım oldular. Bu sene bu kupa bizim için çok anlamlı. Bütün basketbol severlerin güzel bir turnuva izleyeceklerini düşünüyorum." diye konuştu.

Kupayı kazanmak istediklerini belirten Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya da, "Anlık performansların konuşulacağı bir turnuva olacak. Umarım kupayı kazanırız. Bunun için mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Darüşşafaka Doğuş Koçu Oktay Mahmuti ise zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Trabzonspor Medikal Park'ın güçlü bir takım olduğunu da belirten Mahmuti, "Kupalar genelde sürprizlere açık olan turnuvalardır. Hak eden 8 takım da aynı iddiayla buradalar. Zor bir maça çıkacağız ama aynı zamanda seyirciler için güzel bir turnuva olacak." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim