• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Fethiyespor’da 3 Oyuncu Kadro Dışı

Fethiyespor’da 3 Oyuncu Kadro Dışı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin son sıralarındaki Pazarspor'a kendi evinde 2-1 yenilen Fethiyespor'da Teknik Direktör Beyhan Çalışkan'ın istifasıyla...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin son sıralarındaki Pazarspor'a kendi evinde 2-1 yenilen Fethiyespor'da Teknik Direktör Beyhan Çalışkan'ın istifasıyla başlayan operasyon futbolcular ile devam ediyor.

Teknik Direktör Beyhan Çalışkan'ın istifası yönetim kurulunda kabul edilirken, kulüp ve Çalışkan arasında düzenlenen fesih namenin ardından Fethiyespor yeni bir teknik direktör arayışına başladı. Pazarspor yenilgisinin ardından fatura futbolculara da kesildi. Maç kadrosunda bulunan futbolculara takım olarak sözleşmelerinde belirtilen miktarlara göre para cezası kesilirken, kaptan Emre Okur, futbolcular Bilal Türkgüler ve Tunay Acar kadro dışı bırakıldılar. Fethiyespor'un Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Menemen Belediyespor maçına Beyhan Çalışkan'ın yardımcısı Enver Ataçocuğu hazırlarken, Fethiyespor'un bu maça kadar teknik Direktör sorununu gelecek yılıda düşünerek çözeceği ve yeni hocanın Menemen Belediyespor maçını tribünden izlemesi bekleniyor. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ve profösyönel Şube Sorumlusu Volkan Büber Ölüdeniz tesislerinde yapılan antrenmanı izlediler.

Başkan Okan Uysa, "Fethiyespor Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan'ın istifasını değerlendirip onayladık. Hocamıza bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Ayrıca antrenmanlara 3 oyuncu katılmıyor. Bu oyuncularımızı kadro dışı bıraktık. 3 günlük izin verdik.Kaptan Emre Okur, Bilal Türkgüler ve Tunay Acar kadro dışı bırakılmışlardır dedi.Okan Uysal "Pazarspor yenilgisini de değerlendirerek futbol açısından elde ettiğimiz pozisyonları değerlendiremedik.Bu maç onur mücadelesi olarak önemliydi.Kaybettikleri için takımada ciddi bir ceza uyguladık.Bu konuda af söz konusu değil.Kendi kontratlarında yer alan sözleşmeye göre para cezası kesildi. Takımı Beyhan Hoca'nın yardımcısı Enver Ataçocuğu Menemen maçına hazırlamaktadır" dedi.

8 MAÇLIK HOCA İSTEMİYORUZ

Okan Uysal "Futbol şube sorumlumuz ve yönetim kurulu üyelerimiz yeni hoca arayışlarını sürdürüyor. Futbol şube sorumlumuz bu konuda bize bir rapor getirecek. Bu rapora göre teknik direktörümüzle anlaşma yoluna gideceğiz. Hocamızın Menemen maçını tribünden seyretmesini istiyoruz. Biz 8 maçlık hoca istemiyoruz. Önümüzdeki yıl hedefe götürecek hoca istiyoruz. Yeni hocamız Sarıyer maçında takımının başında olacaktır" dedi.

Fethiyespor’da 3 Oyuncu Kadro Dışı

Fethiyespor’da 3 Oyuncu Kadro Dışı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim