• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Fethiyeli İzcilerden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

Fethiyeli İzcilerden Kaymakam Çalık’a Ziyaret
Fethiye'nin tek izci ünitesi olan Çalıca İlkokulu izcileri, yemin etmesinin ardından kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Fethiye'nin tek izci ünitesi olan Çalıca İlkokulu izcileri, yemin etmesinin ardından kurum ziyaretleri gerçekleştiriyor. Minik izciler, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ve Kaymakam Ekrem Çalık'ı makamında ziyaret etti.

Fethiye'de bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan Çalıca ilkokulu izci kümesinin yeni izcileri geçtiğimiz günlerde yemin etmişti. Minik izciler yemin törenin ardından kurum ziyaretleri gerçekleştirdiler. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'ı makamında ziyaret eden izciler, yeni etkinlikler hakkında da bilgiler aktardılar.

İzci kümesi lideri Üzeyir Çetin ziyaretler hakkında bilgiler vererek yeni dönemde de aktif çalışmalar sergileyeceklerini söyledi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan'da Gönlünden geçenin her okulda izci kümesi kurulması olduğunu belirtti. Doğan, "İlçemizin tek izci ünitesi var. Bu Çalıca'da Üzeyir Hocamız çalıştırıyor. İzcilik bir kültür aslında bizde gönlümüzden geçen her okulda izci ünitesinin olması. bunlar yeminlerini ettiler. Artık bundan sonra hayvan sevgisi, çevre sevgisi, çevreyi koruma, insan sevgisi gibi faliyetler içinde çocuklarımızla pekiştiriyorlar. öğretmenimizi tebrik ediyorum bu zahmetli bir iş gönüllü ve severek yapıyor. inşallah bunların sayısını çoğaltacağız" ifadelerini kullandı.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise "İzci yiğit cesur deli kanlı yalan söylemez. İzci çevreyi korur anne babaya saygılı olur. arkadaşlarını korur yardımcı olur. İzci aynı zamanda kitapta okur. Sizler büyüyünce her biriniz bir meslek sahibi olacaksınız. bu saydığınız niteliklerle beraber topluma millet birer meslek sahibi olacaksınız" ifadelerini kullandı.

Fethiyeli İzcilerden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

Fethiyeli İzcilerden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

Fethiyeli İzcilerden Kaymakam Çalık’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim