• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Fethiye’de Kumsalda Nikah
Muğla'nın Fethiye ilçesinde su sporlarıyla uğraşan turizmci Taner Kolak, yaklaşık 8 yıl önce tanıştığı Ukraynalı Kateryna Denysenko ile plajda düzenlenen...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde su sporlarıyla uğraşan turizmci Taner Kolak, yaklaşık 8 yıl önce tanıştığı Ukraynalı Kateryna Denysenko ile plajda düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Fethiye Ölüdeniz'de Liberty Hotel'de su sporları işi yapan 37 yaşındaki Taner Kolak, Hanel şirketinde pazarlama satış bölümünde görevli 28 yaşındaki Ukraynalı Kateryna Denysenko kıdrak plajında gün batımı sırasında kıyılan nikah ile dünya evine girdi. Muhteşem bir doğada kumsala serilen kırımızı halı üzerine savrulan kırmızı güllerle nikah masası hazırlanırken nikahı Fethiye Belediyesi nikah memuru Fatma Durgut kıydı. Nikaha Türk damat ile Ukraynalı gelinin yakın arkadaşları ve turizmciler katıldı.

Nikah şahitliklerini Durmuş Bardakçı ile Ella Korınchuk yaptılar. Onlarca davetlinin katıldığı nikah töreni sırasında çift "evet" dedikten sonra sahilde alkış tufanı koptu. Bu arada bir sürat motoruna bağlı paraşüt davetlilerin üzerinden geçip gökyüzünden güller attı. Gelinin ailesi ülkelerinde gelenek olan tuzlu ekmekle pastayı getirip damada ve konuklara ikram ederken Ukraynalı gelin özellikle tuzlu ekmeği kendi elleriyle bölüp dağıttı.

Nikahın ardından çift davetlilerle bol bol fotoğraf çektirirken Taner Kolak çok mutlu olduklarını belirtip 2008 yılında Ölüdeniz'de plajda tanışıp arkadaş olduklarını belirtti. Bu gün evleniyoruz çok mutluyuz diyen Taner Kolak "Türkiye'de yaşamaya devam edeceğiz"dedi.

Ukraynalı gelin Kateryna Denysenko ise tatile geldiğim ilk gün su sporu yapmak için plaja indiğimde tanıştık. Çok mutluyuz. Türkiye'de çalışıp yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

DÜĞÜN EĞLENCELİ GEÇTİ

3 gün 3 gece süren düğün sırasında çift ve arkadaşları doyasıya eğlendi. Fethiye'nin Esenköy mahallesinde yapılan eğlenceli düğünde davul zurna ve delbek eşliğinde bol bol oynayan çiftte arkadaşları da eşlik etti.

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Fethiye’de Kumsalda Nikah

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim