• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan karı koca, motosikletle keçilerinin yanına giderken pusuya düşürüldü.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan karı koca, motosikletle keçilerinin yanına giderken pusuya düşürüldü. Çoban çiftin cansız bedenlerini, bölgede antrenman yapan şampiyon motosikletçi tesadüfen buldu.

Edinilen bilgiye göre, Fethiye ilçesi Bozyer Mahallesi'nde yaşayan çoban Cahit Paslı (44), eşi Hatice Paslı (38) ile Mendos Dağı eteklerine otlatmak için bıraktıkları keçilerini kontrol etmek için sabah saatlerinde plakasız motosikletiyle yola çıktı. Dağdaki orman yolunu kullanan çoban çifte, Alışlıbaşı mevkiinde kimliği belirsiz kişiler tarafından pusu kuruldu. Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu Cahit Paslı göğsünden, eşi Hatice Paslı ise sırtından vurularak olay yerinde hayatlarını kaybetti.

MOTOSİKLET ŞAMPİYONU TESADÜFEN GÖRDÜ

Mendos Dağı orman yolunda saat 11.00 sıralarında motosikletiyle antrenman yapan Türkiye Enduro Şampiyonu Serkan Özdemir ve Amerika'dan gelen sporcu arkadaşı Justin Leonard, Alışlıbaşı mevkisinde yolun kenarına devrilmiş plakasız motosikletin yanında iki kişi olduğunu fark etti. Trafik kazası geçirdiklerini tahmin ettikleri çifte yardım etmek için motosikletini durduran Özdemir ve Amerikalı arkadaşı, çiftin kanlar içinde olduğunu görünce Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığına haber verdi. Bölgeye sevk edilen jandarma, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, olay yerine geldiklerinde çoban çiftin hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Jandarmanın çevrede yaptığı araştırmada boş bir kovan bulundu.

Evli ve 2 çocuk sahibi çiftin öldürüldüğünü duyan yakınları ve mahalle sakinleri olay yerine koştu. Oğlunun cinayete kurban gittiğini duyan acılı anne Ayşe Paslı, sğabeyi Mustafa Paslı ile Hatice Paslı'nın babası Baki Koç olay yerinde sinir krizleri geçirdi Çiftin oğlu 18 yaşındaki Tolga Paslı ise jandarmalar tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Keçilerinin bulunduğu ağıla yaklaşık 100 metre mesafede öldürülen Cahit Paslı ve Hatice Paslı çiftinin cenazeleri, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin cenazeleri, otopsi için Muğla Adli Tıpa gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Fethiye’de Çoban Çifte Kanlı Pusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim