• BIST 9681.57
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 27 °C

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış
Muğla'nın Fethiye ilçesinde çocuk destek eğitim merkezinde konaklayan öğrencilerin hazırladığı el işi göz nuru Türk bayraklı kaşgol ve berelerden...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çocuk destek eğitim merkezinde konaklayan öğrencilerin hazırladığı el işi göz nuru Türk bayraklı kaşgol ve berelerden oluşan 100 parça ürün Güneydoğu'daki ihtiyaç sahiplerine gönderildi. Yardım Bohçaları Güneydoğu'ya gönderilmek üzere Kızılay'a teslim edildi.

Fethiye Şükrü Bircan Kürek Çocuk Destek Eğitim Merkezi (ÇODEM)'de eğitim gören çocuklar tarafından hazırlanan Türk bayraklı işlemeli bohçalar Türk Kzıılay'ı Fethiye şubesine teslim edildi. Çodem'de öğrenim gören kız öğrenciler tarafından 2.5 aylık bir çalışma neticesinde hazırlanan el işi göz nuru; kaşkollar, bereler, hırkalar ve eldivenlerden oluşan değişik giysiler Doğu ve Güney Doğu'ya gönderilmek üzere Kızılay Fethiye şubesine teslim edildi.

Fethiye Kaymakamlığı konferans ve toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğe; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Türk Kızılayı Fethiye Şubesi Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Şükrü Bircan Kürek Çocuk Destek Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Altınkeser ile eğitim gören kız öğrenciler katıldı.

Fethiye Şükrü Bircan Kürek Çocuk Destek Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Altınkeser konuşmasında "kurumumuzda eğitim gören çocuklarımız ve biz çalışanlar olarak gönülden gönüle bir yol olduğunu gösterebilmek bakanlığımızın, valiliğimizin ve kaymakamlığımızın duyarlılığını bir şekilde yansıtabilmek amacıyla 2.5 aylık bir çalışma gerçekleştirdik. Çocuklarımız kendi emekleri ile yapılan birbirinden güzel elişi ve göz nuru ürünler Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya gönderilmek üzere buradayız. Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ta "Sosyal Hizmet kurumumuz olan Çocuk Destek eğitim merkezi önemli kurumlarımızdan birisi. Geçtiğimiz hafta güzel bir kermes çalışması oldu. Kurumlar arası güzel bir dayanışma gerçekleşti. Sayın Valimizin eşi de programa katıldı. Takdirlerimi iletiyorum. Devletin kurumundaki bu gençlerimiz gönül güzelliğini ortaya koyarak bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında 100 parça ürün üretip ihtiyacı olan ailelere gönderilmek üzere Kızılay'a teslim etmek istediler. Hayata sımsıkı bağlanmak ve geleceğe ümitle bakmak adına bu güzel ve örnek çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Bu devam edecektir" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Akif Arıcan'da "Bu güzel ve örnek davranıştan dolayı çocuklarımıza, annelerine, öğretmenlerine, kurumlarına ve sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Biz Kızılay şubesi olarak bu güzel elişi ve göz nuru ürünlerini en iyi şekilde değerlendirmek üzere Güneydoğu ve doğu Anadolu'daki şubelerimize teslim edeceğiz. Kızılay Şubeleri aracılığı ile ihtiyaç sahibi insanlarımıza en iyi şekilde teslim edeceğiz" dedi.

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış

Fethiye Çodem’den Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim