• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Fernandes bunu da yaptı!

Fernandes bunu da yaptı!
Beşiktaş Başkan Fikret Orman'ın "Kesinlikle devam etmeyeceğiz" dediği Manuel Fernandes, siyah-beyazlı kulübe ihtarname çekti.

Portekizli futbolcu, henüz ödenmeyen ocak ayı alacaklarını istiyor. Beşiktaş 1 hafta içinde ödeme yapmazsa, Fernandes sözleşmesini tek taraflı feshedebilecek.

Manuel Fernandes Ocak ayı maaşını alamadığı için Beşiktaş Kulübü'ne ihtarname çekti. Siyah beyazlı kulüp Fernandes'in maaşını 1 hafta içinde yatırmazsa, Portekizli futbolcu sözleşmesini tek taraflı fes edecek.

Beşiktaş Kulübü, sözleşmesi sona erecek olan Fernandes ile yeni mukavele imzalamak için bu sezon içinde görüşmelerde bulunmuş, ancak Portekizli futbolcunun istediği yüksek yıllık ücret nedeniyle yeni bir anlaşma gerçekleşememişti.

Siyah beyazlı kulüp 22. haftada oynanan Galatasaray derbisinde sakatlanan ve o günden bu yana takımdaki yerini alamayan 28 yaşındaki oyuncu ile yeni bir anlaşma imzalamama kararı aldı. Başkan Fikret Orman da yeni mukavele yapmayacaklarını dile getirdi.

YOLLARI ERKEN AYIRMAK İSTİYOR

Beşiktaş ile yollarını ayırmak için gün sayan Fernandes, bu tarihi daha erkene çekmek için çalışmalara başladı. Portekizli futbolcunun Ocak ayı maaşını alamadığı için, 1 hafta önce kulübe ihtarname çektiği ortaya çıktı.

Sözleşmesinde maaşını 75 gün içinde alamadığı takdirde kulübe ihtarname çekme ve sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta önce avukatları aracılığı ile kulübe ihtarname gönderdi. İhtarname çektikten 2 hafta sonra maaşı hesabına yatırılmadığı taktirde sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta içinde Ocak ayı ödemesi yapılmaz ise mukavelesini fes edecek.

YÖNETİM İHTARNAMEYİ DOĞRULADI

Beşiktaş yönetimi olayı doğrularken, 1 hafta içinde Ocak ayı maaşını futbolcuya ödeyerek Fernandes'in sözleşmesini fes etmesine engel olmaya çalışacak. Ödeme yapılmadığı takdirde ise Fernandes sezon sona ermeden Beşiktaş ile yollarını ayıracak ve mahkeme yolu ile kulüpte kalan parasını tahsil etmeye çalışacak.
Portekizli futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta 2.2 milyon euro yıllık ücret alıyor. Fernandes'in hesabına sözleşmesi gereği her ay 220 bin euro yatırılması gerekiyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim