• BIST 9685.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Ferhat Kaplan iddiaları sert bir dille eleştirdi!

Ferhat Kaplan iddiaları sert bir dille eleştirdi!
Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan, Wesley Sneijder'in attığı golle ilgili iddialara yanıt verdi.

"Takımıma ve kendime kötü söz getirecek bir şey yapmadım" ifadelerini kullanan Ferhat'ın, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalar şöyle:

"Bir yanlışlık yok. Konuşmama gerek yok. 26 yaşındayım, bu pozisyonu futbolu bilen, anlayan küçük yaşta biri bile bunu anlar.

Ahmet Çakar'ın benim hakkımda böyle konuşması, kaleciliğime kötü konuşabilir ama beni tanımadan böyle konuşulması beni çok üzdü. Benim böyle bir şey yapma şansım hayatta yok. Allah korusun. Büyük günah, almayayım bile ağzıma."

O pozisyon nasıl oldu?

"Kolumu uzattım. Top geçtikten sonra elimi indirdim. Ben terse gittim, tek hamlede aşağı düşmek zorundayım. Uçmayabilirdim ben orada, elimi uzatmayabilirdim de.

Anında hamle yapayım dedim, top geçince elimi indirdim. Ahmet Çalık'ın bacakları arasından geldi top. Sneijder sağ köşeye iyi vurur. Ben de oraya gittim ama top terse gitti.

Top yavaş gitti canım. Ondan bir şey yok. Şansım yoktu, terse gittiğim için. Böyle bir konuşma bilmiyorum, çok üzüldüm. Karakterimi bilmeden böyle konuşulması..."

"Taffarel geldi, Selçuk Ağabey geldi..."

"Ahmet Çakar yıllardır futbolun içinde bir hakem. Pozisyonu göremiyorsa diyeceğim hiçbir şey yok.

İlhan Cavcav'la konuşmadım. Onların benimle hiçbir sıkıntım yok. Ben maçta iyi oynadım. Böyle konuşulması beni üzdü. Mesut Bakkal da benimle konuştu, çok iyi oynadın dedi.
 
Maçtan sonra Taffarel geldi, hepsi geldi, Selçuk Ağabey falan hepsi geldi, tebrik etti. Benim yapacağım bir şey yok. Ben her şeyin arkasındayım. Kimse böyle şey yaptı diyemez. Ben çıkıp en iyi şekilde görevimi yaptım. Takımıma ve kendime kötü söz getirecek bir şey yapmadım."

El Kabir'in beğendiği tweet...

"Neden böyle bir şey yaptın dedin. Benim hakkımda iyi konuşulduğunu gördüm, o yüzden yaptım. Benim hakkımda olanı görmemiş. Çocuğuma falan küfürler etme konuları. Çok üzüldük yani. Tecrübeleneceğiz artık, yapacak bir şey yok. Vicdanım rahat."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim