• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Fenerbahçe'yi yenip havaya girmek istiyoruz

Fenerbahçe'yi yenip havaya girmek istiyoruz
Gaziantepspor'un teknik direktörü Uygun, Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak, havaya girmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak, havaya girmek istediklerini söyledi. 

Uygun, Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir'e karşı alınan bir puanın önemine değindi.

Ligde kalan her maçın değerli olduğunu belirten Uygun, "Bizim için ligde kalabilmek, Anadolu'da şampiyon olmak kadar değerli. Ligde kalmamız gerekiyor. Medipol Başakşehir'e karşı kazanmak adına her şeyi yaptık ama 1 puan alabildik. Bugün itibarıyla da çok önemli bir maç bizi bekliyor." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçını kazanarak önlerine daha huzurlu bakmak istediklerini vurgulayan Uygun, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe maçını kazanıp, şehir ve takım olarak havaya girmeyi hedefliyoruz. Alacağımız 3 puanla önümüzdeki haftalara mutlu ve huzurlu girme hedefindeyiz. Bu sezon kümede kalma hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Futbolcularıma inanıyorum. Taraftarımızın stadı doldurup, futbolcularımıza destek vermelerini istiyorum. Kazanma adına sahada mücadele ediyoruz. Biz rakibimizin gücüne değil, neler yapacağımıza bakacağız. Oyun felsefemiz ve taktiğimizle bu maça hazırlanacağız. Kazanma adına tüm yüreğimizle mücadele edeceğiz. Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Bülent Uygun, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin hatırlatılması üzerine de şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Türk sporunun kalkınması için adeta seferberlik ilan etmiş durumda. Bunlardan birisi de Gaziantepspor için yapılan stadyum. Bunun için takım olarak teşekkür etmek istedik. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah onu hem sevsin, hem sevindirsin. Ülkemiz için aklından ve gönlünden geçeni en iyi şekilde yapmasını temenni ediyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim