• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Fenerbahçe'nin '3' hesabına Trabzon darbesi!

Fenerbahçe'nin '3' hesabına Trabzon darbesi!
Kadıköy'de Fenerbahçe ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren dev maçta puanlar paylaşıldı. Sarı-lacivertliler ligin ikinci yarısında ilk kez kazanamazken, akla 20 gün önce Mahmut Uslu'nun 'üst üste 3 galibiyet' açıklaması geldi.


Bordo-mavili kulübün 1 numarası İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım ile yaptığı telefon görüşmesinin gölgesinde başlayan Fenerbahçe -Trabzonspor maçında gol sesi çıkmadı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dolu tribünler önünde oynanan mücadelede, ev sahibi çok daha etkili olmasına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü, ama yönetimin 3'te 3 hesabı tutmadı.

"GEÇEN SENEKİ GİBİ ŞAMPİYONLUK"
Kulüp Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, 16 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk 3 maçını kazanmaları halinde yine açık ara şampiyon olacaklarını iddia etmişti. Antalya kampında sarı-lacivertli takımı ziyaret eden Uslu, "Önümüzde 3 önemli maçımız var bunları alırsak geçen seneki gibi bir şampiyonluk olur. Biz, taraftarlarımız oyuncularımız buna inanıyor” ifadelerini kullanmıştı.

"BÜYÜK OLMADIKLARINI GÖRDÜK"
Mahmut Uslu, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise Trabzonspor'u hedef alan ağır sözler sarfetti. Fenerbahçe Genel Sekreteri, "Bugün 12 kişiye karşı en kolay maçımızı oynadık. Herhalde 10 gol kaçırdık. Bugün karşımızda ezilmiş bir takım gördünüz. ' Türkiye 'nin 4. büyüğü' diyorlar. 'Şampiyonluğa oynayan takımla oynadık' deniliyor, önümüzdeki dönemlerde şampiyon olacaklarını zannediyorlar. 12 kişiyle savunmadaydılar, birisi de hakemdi. Şampiyon olacağız. Biz büyüğüz. Büyük takım gibi görünenlerin büyük olmadığını bugün sahada gördük. Saha dışında anlamıştık, saha içinde de tam gördük" şeklinde konuştu.

19 HAFTADA 43 PUAN TOPLADI
İsmail Kartal'ın talebeleri, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya 3-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlamıştı. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta ise Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 2-1 yenmişti. Trabzonspor karşısısında beraberliğe razı olan Kanarya, geride kalan 19 maçta topladığı 43 puanla zirvede yer alıyor.

ERSUN YANAL BİR ADIM ÖNDE
Son şampiyon Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal ile 2013-2014'te 74 puan toplamış ve en yakın rakibiGalatasaray 'a 9 puan fark atmıştı. Geçtiğimiz sezonun 19. haftasını 44 puanla lider tamamlayan Sarı Kanarya, İsmail Kartal yönetiminde bu yılın aynı dönemine göre bir puan daha az topladı.

 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim