• BIST 8963.84
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Fenerbahçe'den Tff'ye Melo tepkisi

Fenerbahçe'den Tff'ye Melo tepkisi
Fenerbahçe'de 28 Şubat günü yapılan tarihi basın toplantısında Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki yapılanmaya dikkat çekildi.

Fenerbahçe'de 28 Şubat günü yapılan tarihi basın toplantısında Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki yapılanmaya dikkat çekildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yöneticiler Deniz Tolga Aytöre, Şekip Mosturoğlu, Mahmut Uslu ve Erhan Türkoğlu basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yönetici Deniz Tolga Aytöre'nin Felipe Melo için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı değerlendirirken söylediği cümleler dikkat çekti. Aytöre, aynı üyelerin Raul Meireles'e görüntülerden 4 maç ceza geldiğini, Melo içinse görüntülerden yapılan sevkte 4'e 3 oranla cezaya gerek görülmemesini eleştirdi. Kurullardaki üyelerin aynı olmasının altı çizildi. Tahkim Kurulu'nun da takımlara göre kararlarının değişiklik gösterdiği belirtildi. 

AZİZ YILDIRIM: KURULLARI GIZLI GIZLI GALATASARAYLILAR ILE DOLDURMUŞLAR

Toplantıda yapılan bu açıklamalar Fenerbahçe Spor Kulübü'nde son dönemde Federasyon için yaşanan sıkıntının gerçek nedenini de ortaya serdi. Kulübün iddiası ve düşüncesi şu şekilde;

Başkan Aziz Yıldırım geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, 'Federasyonu Yıldırım Demirören yönetmiyor. Orada da paralel yapı var. Başbakanın bahsettiği paralel değil, paralel diyerek kullandığı kelime anlamını kullanıyorum. Oranın şemasına göre de böyle bir şey var. Kurulları gizli gizli Galatasaraylılar ile doldurmuşlar, göreceksiniz gelecekte sıkıntılar olacak.' ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçeli yöneticilerin en büyük sıkıntısı ve şikayetinin son haftalarda yaşanan hakem hatalarından daha önemli olan TFF'deki bu yapılanmanın artması ve kararların bir mekanizma ile yürütültüğü olduğu öğrenildi.

Şekip Mosturoğlu da PFDK'daki yapılanmaya dikkat çekerken, "Burada 3-3 bir gruplaşma var. Bir de başkan. Kim başkana kararı ikna ettirebiliyorsa o oluyor. Oy çokluğu ile çıkan kararlarda oy verenlere bakın ve takımlara bakın. Bu üyeler belli bir grup adına hareket ediyor." ifadelerini kullandı.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim