• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Fenerbahçe'den taraftarlara uyarı

Fenerbahçe'den taraftarlara uyarı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Ajax maçı öncesi taraftarlara kulübe gelebilecek cezalara karşı uyarıda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Fenerbahçemiz UEFA Avrupa Ligi’nde, A Grubu dördüncü maçında 5 Kasım 2015 Perşembe günü saat 21.00’de (Türkiye saati), Amsterdam Arena’da AFC Ajax takımı ile karşı karşıya gelecek.

Bilindiği üzere 2012/2013 sezonunda oynadığımız UEFA maçlarında evimizde ve deplasmanda yaşanan önemli disiplin ve güvenlik ihlalleri sebebiyle kulübümüz çok ciddi yaptırımlara ve para cezalarına maruz kalmış, kulübümüzle ilgili yaşanan bu olaylar nedeniyle UEFA müsabakalarından ihraç kararı verilmiş ve kulübümüzün cezası, benzer olayların bir daha yaşanmaması koşuluyla ertelenmiştir.

AFC Ajax - Fenerbahçe SK karşılaşmasında yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlali, takımımızın emin adımlarla yürüyeceğine inandığımız Avrupa yolunda geri dönülemez bir yaptırıma sebep olacak, takımımız Avrupa’dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Bu nedenle, taraftarlarımızın biletli seyircisi olduğu AFC Ajax karşılaşması sırasında güvenlik ve disiplin kurallarına dikkatle uyulması, bu kurallara aykırı eylemlerde bulunabileceklere engel olunması ve gerektiğinde ilgili güvenlik birimlerine bilgi verilmesi, takımımıza 90 dakika vereceğiniz eşsiz desteğin yanında hayati bir önem taşımaktadır.

Taraftarlarımızdan her maçta olduğu gibi bu maçta da beklentimiz:

*90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir destekle takımımızın arkasında olunması,

*Merdiven boşluklarında oturulmaması,

*Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi,

*Hiçbir şekilde, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi,

*Sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması,

*Maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi,

*Yerel güvenlik birimleri ve stadyum yetkilileriyle koordineli hareket edilmesi,

*Rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalarak sadece ve sadece fenerbahçemize destek olmanızdır.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha olayında, kulübümüz maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacaktır.

Konu ile ilgili taraftarlarımızın hassasiyet göstermelerini ve yalnızca takımımıza destek olmalarını önemle rica ederiz." 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim