MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4979
EURO
34.5753
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fenerbahçe'den sert açıklama!

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun PFDK'ya sevk edilmesi hakkında açıklama yaptı.
03.10.2015 14:17
Fenerbahçe Kulübü, 30 Eylül 2015 Çarşamba günü Fenerbahçe Televizyonu'ndan düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.  

İşte Sarı Lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama:

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan 2 Ekim 2015 tarihinde, saat 18.30’da alınan fax ile Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticimiz Sayın Şekip Mosturoğlu’nun PFDK’ya sevk edildikleri kulübümüze bildirilerek, kendilerinden 48 saat içinde savunmalarını yazılı olarak PFDK’ya vermeleri istenmiştir.

TFF’nin geçtiğimiz iki haftalık süreçte yaşananları yeterince anlayıp kavrayamadığı görülmektedir. TFF’ye, TFF yargı kurullarının, kulüpten kulübe, kişiden kişiye değişen kararlar aldığı, bu tip kararların TFF bağlıları olan hakemler tarafından özel olarak “manalandırıldığını”, bunun sonucunda da müsabaka sonucuna tesir eden hakem hatalarına tesadüf edildiğini önce yazılı, sonra basın toplantısı yapmak suretiyle bildirmiştik.

Uyarılarımızın ardından TFF tarafından Süper Lig'in 7.hafta hakem atamalarında genç ve yeni hakemlerin tercih edildiğini gördüğümüzde TFF’nin kendisine yapılan uyarılarımızı dikkate alarak hatasını kabul ettiğini düşünerek umutlandık. Ardından TFF tarafından kamuoyuna yapılan ve içeriğinde kulübümüze teşekkür edilen yazılı açıklama umudumuzu bir kat daha arttırdı. Fakat bu açıklamadan saatler sonra, resmi mesai saatinin bitmesinin ardından, yaklaşık iki gün önce yapılmış ve içeriğinde hiç kimseye yönelik hakaret ihtiva etmeyen, hakemlik kurumuna yönelik genel değerlendirmelerin yapıldığı, düşüncelerin paylaşıldığı basın toplantısı sebebi ile Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticimiz Sayın Şekip Mosturoğlu’nun PFDK’ya sevk edilmiş olduğunu görerek TFF için umutlanmamızın yersiz ve gereksiz olduğunu bir kez daha anladık.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0