• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Fenerbahçe'den sakat oyuncuların durumuna ilişkin açıklama

Fenerbahçe'den sakat oyuncuların durumuna ilişkin açıklama
Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Hollandalı savunma oyuncusu Gregory van der Wiel'in sakatlığının bulunduğunu ve kademeli olarak takımla çalışacağını belirtti.

Fenerbahçe Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, kadro dışı kaldığı iddia edilen  Gregory van der Wiel'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Uygar Mert Zeybek'in son durumları hakkında sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.

Hollandalı sağ beke salonda kuvvetlendirme programı uygulandığını aktaran Kunduracıoğlu, "Van der Wiel'in kronik aşil tendiniti vardı, zaman zaman artan ve azalan bir şekilde devam ediyor. Bu aralar biraz arttığı için onun tedavilerini artırıp salonda kuvvetlendirme programlarına aldık ki daha sıkıntılı bir durum yaşamayalım. Şimdi iyi sonuç verdi. Maçtan sonra yavaş yavaş takımla birlikte olacaktır. Şu an için onda bir sıkıntı kalmadı, diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kunduracıoğlu, Ozan Tufan'ın milli takımda ciddi bir sakatlık geçirdiğini anımsatarak, "Ozan, iyi durumda. Tedaviler ve kuvvetlendirmelerle devam ediyoruz ama onun için bir miktar daha zamana ihtiyacımız var. Çünkü ciddi bir yaralanma geçirdi." değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı golcü Fernandao'nun yavaş yavaş saha egzersizlerine başladığını ifade eden Kunduracıoğlu, "Fernandao'nun önümüzdeki haftadan itibaren takımda olacağını söyleyebilirim. Uzun süren sakatlıktan çıkınca bir anda takıma sokmak çok mümkün olmuyor. Kademeli bir şekilde, onun ihtiyacı olan diğer egzersiz ve tedavileri yapıp adaptasyonu sağlayarak arkasından takıma vermek daha faydalı oluyor." açıklamasını yaptı.

Burak Kunduracıoğlu, ön çapraz bağları kopan Uygar'la ilgili de "Ön çapraz bağlarda kopmanın 6 aydan 1 seneye kadar uzayabilen rehabilitasyon safhası oluyor. Onun da durumu gayet iyi. Şu anda rehabilitasyonunu, kuvvetlendirmelerini, denge egzersizlerini, koşu çalışmalarını yapıyoruz. Oraya kadar geldik, olumlu. Herhangi bir sıkıntımız yok şu anda." şeklinde görüş belirtti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim